Fuhuş sonrası gaspa 9 yıl hapis

Kaynak : Hürriyet
Haber Giriş : 10 Kasım 2007 14:00, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 19:01

İZMİR'in Bornova İlçesi'nde, transseksüel G.Y. ile açık alanda cinsel ilişki kurduktan sonra, sivri uçlu demirle tehdit ederek 70 YTL'sini gasp ettiği iddiasıyla tutuklu yargılanan M.D., 9 yıl 2 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Olay, geçen eylül ayında saat 21.30 sıralarında Pınarbaşı semtinde açık alanda meydana geldi. Fuhuş yaparak para kazanan G.Y., kullandığı otomobille giderken yolda M.D.'ye rastladı. İddiaya göre G.Y. birlikte olmak için M.D. ile 10 YTL'ye anlaşıp boş araziye gitti. Birlikte olduktan sonra, tekrar müşteri bulmak için, M.D. ile birlikte otomobille yola çıktı. Bu sırada M.D., yanında taşıdığı ucu sivri demiri G.Y.'nin boğazına dayayarak cebindeki 70 YTL'yi alıp kaçtı. G.Y., durumu yoldan geçen polise bildirdi, M.D. kısa sürede yakalandı. Yapılan aramada üzerinden 70 YTL çıktı. Suçta kullanıp attığı demir de bulundu.

Tutuklanan M.D. hakkında İzmir 4'üncü Ağır Ceza Mahkemesi'nde gasp suçundan 20 yıl hapis cezası istemiyle dava açıldı. Yapılan son duruşmaya, tutuklu yargılanan M.D. ile mağdur G.Y. katıldı. Sanıktan şikayetçi olduğunu söyleyen G.Y., ?Sürekli aynı yerde arabamla dolaşıyorum. Beni o semttekiler bilir. M.D., geçerken el kaldırdı, durdum ve kendisini araca aldım. Fuhuş amacıyla açık arazide gece vakti cinsel ilişkiye girdik. Ben kendisinden pazarlık sonucu anlaştığımız 10 YTL'yi aldım. Caddeye dönerken, bıçak sandığım ucu sivri bir cismi ?Paraları ver, ben cezaevinden yeni çıktım, bıçağı sokar sokar çıkartırım' diye tehdit etti. Ben arabayı durdurmak zorunda kaldım, korkmuştum. Fuhuştan elde ettiğim 70 YTL param vardı. Hepsini kendisine verdim. Beni öldürecek diye çok korktum, şikayetçiyim? dedi.

M.D. ise üzerine atılı suçlamaları kabul etmeyerek ifadesinde şunları söyledi:

?Çalıştığım işyerinden eve gitmek için yola çıktım. Otomobilimin arkasından gelen bir kişi uzun farlarını yakıp söndürdü. Ben de ne olduğunu anlamak için durdum. Aracıyla benim yanıma yaklaştı, bana kendisinin hayat kadını olduğunu, cinsel ilişkiye girmek isteyip istemediğimi sordu. Teklifini kabul ettim. 50 YTL'ye ilişkiye girmek için anlaştık. Ben konuşmalarını biraz erkek sesine benzettiğim için kendisinden kuşkulanmıştım. Cinsel ilişkiye girmekten vazgeçmeyi düşündüm, kendisine ?Arabayı durdur ben ineceğim' dedim. Bana olmaz, ?Benim adamlarım var. Adamlarımı çağırırım' diye tehdit etti. Bundan da korktum, tedirgin bir vaziyette ilişkiye girdik. İkinci kez ilişkiye girmek için 30 YTL daha para istedi. Onu da aldı. Fakat girmeyip yüzüme tükürdü. Ben de paraları çantasına koymak isterken elinden aldım. Ben kendisini tehdit etmedim? Tahliyemi istiyorum? dedi.

Mahkeme heyeti sanık M.D.'yi gece sihlalı gasp suçunu işlediği için önce 11 yıl hapis cezasına çarptırdı. Duruşmalardaki iyi hali nedeniyle cezasını 9 yıl 2 ay hapse indirdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber