Yarı yıl bitti. Gençlik Bakanlığı hala mazeret tayinlerini açıklayamadı

Yarı yıl tatili bitmesine ve eğitim öğretim başlamasına rağmen Gençlik ve Spor Bakanlığı hala 30 Aralık'ta açıklanması gereken mazeret tayin sonuçlarını açıklayamadı

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 16 Şubat 2021 12:50, Son Güncelleme : 16 Şubat 2021 12:52
Yarı yıl bitti. Gençlik Bakanlığı hala mazeret tayinlerini açıklayamadı

Gençlik ve Spor Bakanlığı, personelin kış dönemi kurum içi atama, yer değiştirme ve nakil taleplerini 1 ila 15 Aralık 2020 tarihleri arasında GSBNET sistemi üzerinden almıştır.

Yapılan açıklamada Bakanlık Personel Genel Müdürlüğü'nün 30 Aralık 2020 tarihine kadar talepleri sonuçlandırılacağı belirtilmiştir.

Ancak, 31 Aralık 2020 tarihinde yapılan duyuruda "Kış dönemi kurum içi atama, yer değiştirme ve nakil taleplerinin Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği tercih ve yerleştirme işlemlerinin tamamlanmasına müteakip ivedilikle gerçekleştirilecektir" açıklaması yapılmıştır.

Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği tercih ve yerleştirme sonuçları 22 Ocak 2021 tarihinde açıklanmıştır.

Başvuru yapan adaylar, görevde yükselme tercihleri de yapıldığı için, kış dönemi kurum içi atama, yer değiştirme ve nakil talep işlemlerinin sonuçlandırılmasını talep etmektedir.

Yarı yıl tatili bitmesine, eğitim ve öğretim başlamasına rağmen hala sonuçların 50 gündür açıklanmamış olması, nakil bekleyen bir çok aileyi mağdur etmiştir.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber