Şehitin emanetleri emin ellerde

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 27 Aralık 2007 17:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Hakkari'nin Dağlıca Karakolu'nda teröristlerle girdiği çatışmada şehit olan Uzman çavuş Mustafa Uysal'ın çocukları Beyza ve Hüseyin, Antalya'nın Serik'te bulunan özel Akdeniz Yükseliş Koleji'nde eğitime başladılar.

Özel Akdeniz Yükseliş Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Necmettin Çalık, şehitlerin bu ülkenin bağımsız, milletimizin özgür yaşaması için kendilerine düşen bedeli canlarıyla ödediklerini belirterek; ?Yükseliş Koleji olarak şehidimiz Mustafa Uysal'ın Türk Milleti'ne emanet olarak bıraktığı çocuklarına vefa borcumuzu yerine getirmek bizim için bir onurdur. Eğitim olarak zaten çok başarılı olan iki öğrencimize bugün olduğu gibi yarında Akdeniz Yükseliş Koleji olarak sahip çıkarak üzerimize düşen görevi yerine getireceğiz. Akdeniz Yükseliş Koleji idarecileri, öğretmenleri ve öğrencileri olarak bu vesile ile tüm gazilerimiz ve aziz şehitlerimizin hatırası önünde saygı ile eğiliyoruz? diye konuştu.

Söke'de eğitimlerine devam ederken yaşan menfur olaylar üzerine Serik'e taşınan şehit uzman çavuşun eşi Meral Uysal ise çocuklarına sahip çıkan ve eğitimlerinin devamı için büyük destek olan özel Akdeniz Yükseliş Koleji yetkililerine teşekkür ederek, ?Bizleri zor durumda yalnız bırakmayan herkese çok teşekkür ediyoruz. Yükseliş Koleji çocuklarıma adeta kol kanat gerdi. Bu zor günümüzde bizi devamlı desteklediler. Çocuklarımızın böyle kaliteli bir eğitim kurumunda eğitim ve öğretime devam etmesinde dolayı çok memnunum? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber