Sınıf arkadaşını öldüren liseli tutuklandı

Kaynak : Hürriyet
Haber Giriş : 06 Ocak 2008 12:16, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

KAYSERİ'de Arif Molu Anadolu Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi'de, aynı sınıfta okuduğu arkadaşı 15 yaşındaki Nihat Bıçak'ı bıçaklayarak öldürdüğü ileri sürülen 14 yaşındaki Ö.U. tutuklandı.

Kocasinan ilçesi Erkilet beldesi Hıdrellez Tepesi mevkinde cep telefonunu çaldığından şüphelendiği arkadaşı Nihat Bıçak'ı, göğsüne sapladığı tek bıçak darbesiyle öldürdüğü iddia edilen sınıf arkadaşı Ö.U., Erkilet Jandarma Komutanlığı'ndan alınarak, önce sağlık kontrolü için Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ndeki adli tabibe, ardından da Adliye'ye götürüldü. Nöbetçi Cumhuriyet Savcısı tarafından ifadesi alınan zanlı Ö.U., tutuklanma istemiyle mahkemeye çıkarıldı. Liseli zanlı, tutuklanarak Kayseri Kapalı Cezaevi'ne konuldu.

OLAY NASIL OLDU?

Arif Molu Anadolu Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi birinci sınıf öğrencisi Nihat Bıçak ve Ö.U. arasında, iddiaya göre cep telefonunun çalınması nedeniyle tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Ö.U., sınıf arkadaşı Bıçak'ı göğsünden bıçakladı. Zanlı olaydan sonra evine kaçarken, ağır yaralanan Nihat Bıçak, olay yerinde yaşamını yitirdi. Evine dönmediği için jandarmaya kayıp olarak bildirilen Nihat Bıçak'ın cesedi, bir gün sonra bulundu. Gözaltına alınan Ö.U., arkadaşını bıçakladığını itiraf etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber