Viranşehir Belediyesi 392 öğrenciye burs verecek

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 17 Ocak 2008 17:18, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 18:59

Şanlıurfa'nın Viranşehir Belediyesi Eğitim Kültür ve Sosyal İşleri Müdürlüğü'nün 392 öğrenciye ayda 50 YTL burs vereceği bildirildi.

Belediyeye bir süre önce yapılan müracaatları tek tek değerlendiren Belediye Eğitim, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, durumları uygun olan öğrencilerin Belediye Başkanı Emrullah Cin'in başkanlığını yaptığı komisyona havale ederek çalışmasını sonuçlandırdı. Toplam 392 kişinin 2008 Ocak ayından itibaren ayda 50 YTL burs verilecek öğrenci sayısının artırılması ve kaynak bulunması için çalışmaların devam ettiği belirtildi.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Belediye Başkanı Emrullah Cin, "Öğrencilerimizle iki büyük toplantı yaptık. Kent Konseyinin bileşenlerini de işin içine kattık. Şu an 392 öğrencimize ayda 50 YTL burs vereceğiz. İlçemizde bulunan iş adamlarını ve değişik kurumlarına da işin içine katmaya çalışıyoruz. Kaynak bulursak hem öğrenci sayısını hem de burs miktarını arttıracağız. İnsana yatırım yapmak, eğitimli bir toplum yaratmak yönetimimizin temel hedefidir" diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber