Memura giriş kartı ücreti haberimiz Meclis'te...

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 30 Ocak 2008 14:58, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 18:58
Haberimiz TBMM'ye Konu Oldu!...

http://www.memurlar.net/haber/99588 adresinde yayınladığımız Osmaniye Valiliği tarafından personelden kart ücreti istenmesi hakkındaki haberimiz TBMM'ye taşındı. Haberi TBMM'ye taşıyan soru önergesini yayınlıyoruz.

TÜRKİYE BÜYÜK MİLLET MECLİSİ BAŞKANLIĞI'NA

Aşağıdaki sorularımın İçişleri Bakanı Sayın Beşir Atalay tarafından yazılı olarak yanıtlanmasını saygılarımla arz ederim. 29.01.2008

Muharrem İNCE
Yalova Milletvekili

Osmaniye Valiliği tarafından 07/01/2008 tarih ve 807.03- sayılı yazıda, Valilik hizmet binasında buluna kurumlardan; Yeni Valilik Hizmet Binasına girişte "Personel Takip ve Güvenlik Sistemi" kurulması ve "personel giriş kartı" yapılması amacıyla personelden 10 YTL ücret alınarak valilik yazı işleri müdürlüğüne teslim edilmesi istenmiştir.

1- "Personel Takip ve Güvenlik Sistemi" kurulması ve "personel giriş kartı" yapılması amacıyla personelden 10 YTL ücret alınmasının hukuki dayanağı nedir?
2- Valilik makamının böyle bir yetkisi bulunmakta mıdır?
3- Osmaniye Valiliği hakkında bu uygulama nedeniyle soruşturma açmayı düşünüyor musunuz?
4- Osmaniye Valiliği; 2008 yılında memur maaşlarına yapılan 10 YTL zammı bu şekilde geri almayı mı düşünmektedir?
5- Milyonlarca lira harcayarak Valilik hizmet binası yaptıran Devletimiz memurundan alınacak olan 10 YTL'ye mi ihtiyaç duymaktadır?
6- Osmaniye Valiliği tarafından bu ücreti vermek istemeyenlere yer değişikliği, soruşturma açılması gibi yaptırım uygulanması yönünde tehditlerde bulunulduğu doğru mudur?

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber