Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğüne yeni kadro

Haber Giriş : 02 Şubat 2008 23:06, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü taşra teşkilatında kullanılmak üzere yeni kadroların ihdas edilmesini amaçlayan Hükümet Tasarısı Meclis Başkanlığı'na sunuldu.

Meclis Başkanlığı'na sunulan, ?Genel Kadro ve Usulü Hakkında Kanun Hükmünde Kararnamenin Ek Çetveliyle Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğüne Ait Bölümünde? değişiklik yapılmasına ilişkin tasarıyla yeni kadroların ihdas edilmesi amaçlanıyor.

Tasarıyla, Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğünün taşra teşkilatında eğitimli ve dalında uzman olan 100 adet sportif eğitim uzmanı istihdamı sağlanacak.

-TESİSLER GENÇLERİN İLGİSİNİ ÇEKTİ-

Tasarının gerekçesinde, sporun her dalında yürütülmekte olan çalışmalar sonucunda, spor tesislerinin gençlerin ilgi odağı haline geldiği belirtilerek, spor faaliyetlerinin yürütülebilmesi ve çalışmaların daha verimli olabilmesi için personele duyulan ihtiyacın arttığı dile getirildi.

Genel Müdürlüğün personel sayısı emeklilik, ölüm, istifa ve benzeri sebeplerle ayrılanlar nedeniyle her geçen gün azaldığına dikkat çekilerek, hizmet talebinin karşılanabilmesi ve hizmet sunumundaki kalitenin yükseltilebilmesi için uzman personel kadrosuna ihtiyaç duyulduğu ifadelerine yer verildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber