Başkentte alt yapı kazı çalışmaları başlıyor

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 06 Mart 2008 11:40, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
- Altyapı Koordinasyon Merkezi (AYKOME) Genel Kurul toplantısında, altyapı tesis kazı çalışmalarının, sokaklarda 15 Mart 2008, bulvar ve caddelerde ise 1 Nisan 2008 tarihinde başlatılması kararlaştırıldı.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, altyapı hizmeti veren kurum ve kuruluşların katılımıyla Fen İşleri Daire Başkanlığı toplantı salonunda yapılan genel kurul toplantısında, altyapı tesis kazı çalışmaları ile ilgili kararlar görüşüldü.

Büyükşehir Belediyesi ile ilgili kurum ve kuruluşların ortak ve koordineli bir çalışma gerçekleştirebilmesi için yatırım programlarının incelendiği ifade edilen açıklamada, alt yapı tesis çalışmalarının yapılmaya başlanacağı tarihin, sokaklarda 15 Mart, bulvar ve caddelerde ise 1 Nisan olarak belirlendiği bildirildi.

AYKOME Şube Müdür Vekili Erdoğan Yetişkul toplantıda ilçe belediyelerinden yaptıkları kazı ve inşaat çalışmaları sırasında cadde ve bulvarlara verilen hasarların minimuma indirilmesini istediklerini belirtirek, şunları kaydetti:

"Alt yapı tesisiyle ilgili çalışma yapan bütün kurum ve kuruluşlarımızdan isteğim, bu tip çalışmalarda daha dikkatli davranmaları. Hem sizin hem de bizim iyiliğimiz için buna dikkat edin lütfen. Çünkü verilen her türlü hasar, işi yapan kurum ve kuruluşça karşılanıyor ve cezai işlem yapılıyor."

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber