Komiser kendi evini bastı, öğretmen eşinin yasak aşkını dövdü

Kaynak : Milliyet
Haber Giriş : 09 Nisan 2008 07:20, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

ŞÜKRAN ÖZÇAKMAK İstanbul

Ankara'da bir lisenin müdürü iken İstanbul Milli Eğitim Müdürlüğü'nde şube müdürlüğüne atanan M.H.B, bir anaokulu öğretmeniyle aşk yaparken, öğretmenin başkomiser eşi tarafından basıldı. Başkomiser eş, üzerinde bornozla yakaladığı şube müdürünü döverek hastanelik etti.

B. ile anaokulu öğretmeni S.S. 2005'te tanıştı. 2004-2005 eğitim öğretim yılında bir anaokulunun müdürü olan S. hakkında, zimmetine 25 bin YTL geçirdiği iddiasıyla soruşturma açıldı. S., iftira suçlamasıyla Bayrampaşa Milli Eğitim Müdürü'nü bakanlığa şikâyet etti. Müfettiş soruşturması sonucu, S. hakkında Eyüp Adliyesi'nde dava açıldı.

B., o dönemde geçici görevle İstanbul Milli Eğitim Müdürlüğü ek binasında D Blok'ta görev yapıyordu. S. de D Blok'taki binanın alt katındaki anaokulunda geçici görevle işe başladı. Daha sonra da Gaziosmanpaşa'da bir anaokuluna atandı.

Olay, geçen hafta perşembe günü meydana geldi. Uzun süredir eşinden şüphelenen S.'nin eşi başkomiser, yanına aldığı polislerle kendi evini bastı ve B.'yi üzerinde bornozla yakaladı. Şoke olan başkomiser, bornozla yakalanmasına rağmen, ?Tayin işi için buradayım? diyen B.'ye saldırdı. Kafatası ve kolunun kırıldığı belirtilen B. polise verdiği ifadesinde, ?Tayin meselesini konuşuyorduk? dediği için ?görevini kötüye kullandığı? iddiasıyla İstanbul Valisi Muammer Güler'in talimatıyla açığa alındı. S.'nin de açığa alındığı olayla ilgili olarak İstanbul'a gelen iki bakanlık müfettişi soruşturma başlattı.

Olayın ortaya çıkmasını önlemek için hastaneden kendi isteğiyle ayrılan evli ve iki çocuk sahibi B.'nin, Ataköy'deki lojmanında istirahat ettiği belirtildi

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber