Aşıya giden sağlık ekibi, vahşeti ortaya çıkarttı

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 13 Mayıs 2008 20:18, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Zafer TOKUŞ/ADAPAZARI

ADAPAZARI'nda, 2 gün önce hastanede kız bebek dünyaya getiren 47 yaşındaki S.D., yetkililere yanlış adres verip bebeğiyle taburcu edildi. Bebeğe aşı bugün yapmaya giden sağlık ekibi, verilen adreste kimseyi bulamadı. Nüfus kayıtları incelenip bulunan S.D., gayrimeşru ilişkiden dünyaya getirdiği bebeğini çalılıklar arasında ölüme terk ettiği söyledi. Jandarma ile birlikte bu bölgeye giden ekipler, bebeğin cesediyle karşılaştı.

Geçen pazar sabahı Sakarya Doğum ve Çocuk Bakımevi'nde doğum yapan S.D. aynı günün akşamı taburcu oldu. Ambulansla evine bırakılmak istenen S.D., ?Burada oturuyorum? deyip adresi olarak verdiği Dernekkırı Prefabrik Konutları'na getirilen S.D. burada bebeğiyle birlikte ambulanstan indi. S.D. daha sonra bebeğiyle birlikte ortadan kayboldu.

Bugün öğlen saatlerinde Sağlık Ocağı'nda görevli sağlık ekibi, yeni dünyaya gelen bebeklere aşı yapmak için Sakarya Doğum ve Çocuk Bakımevi'nden adresleri aldı. Evlere giden ekipler, 2 gün önce Sakarya Doğum ve Çocuk Bakımevi'nde doğum yapan ve kız çocuk dünyaya getiren S.D.'nin Dernekkırı Prefabrikleri'ndeki adreste olmadığını belirledi. Nüfus kayıtları incelendiğinde S.D.'nin Abalı Mahallesi'nde oturduğu belirlenerek ekipler bu kez bu adrese gitti.

Kapıyı açan S.D. görevlilere, bebeğin evde olmadığını, hastaneden çıktığı gün Dernekkırı Prefabrikeleri'ndeki bulunan Mehmetçik İlkögretim Okulu arkasındaki çalılıklara terk ettiğini söyledi. Duydukları karşısında şoke olan sağlık ekibi jandarmaya haber verdi. Jandarma ile birlikte bu bölgeye giden ekipler, henüz 2 günlük bebeğin cesediyle karşılaştı.

Jandarma tarafından gözaltına alınan S.D.'nin evli olduğu, başka erkekle girdiği ilişkiden dünyaya gayrimeşru olarak dünyaya gelen bebeği ölüme terk ettiği belirlendi. Olayla ilgili soruşturma sürerken, bebeğin cesedi otopsi için hastaneye kaldırıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber