Okulda kimyasal madde kokusu

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 14 Mayıs 2008 20:40, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 18:59

Beşiktaş'taki Özel Robert Amerikan Lisesinin laboratuvarında yoğun bir koku hissedilmesi üzerine, Nükleer Araştırma Merkezinden gelen ekip tarafından okulda inceleme yapıldı.

Okul yetkilileri, kimya laboratuvarındaki malzeme dolabından koku yayıldığını hissederek yardım isteyince, okula itfaiye ve ambulans sevk edildi.

Gazetecilerin olayla ilgili sorularını yanıtlayan Okul Müdürü Güler Kamer Erdur, kimya laboratuvarında, öğrencilerin deneylerde kullandıkları kimyasal maddelerin bulunduğu dolaptan yoğun bir koku yayıldığını ve dolabı kendileri açamadıkları için itfaiyeden yardım istediklerini söyledi.

Kokunun, kimyasal bir reaksiyon sonucu ortaya çıkmış olabileceğini belirten Erdur, ''Küçükçekmece'deki Nükleer Araştırma Merkezi ile Büyükşehir Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezinden bir ekip gelip, dolabı açarak gerekli müdahaleyi yaptı. Şu anda herhangi bir sorun yok. Her şey kontrol altında'' diye konuştu.

Öğrenci ve öğretmenlerin okulda olmadığını, bu nedenle de olaydan kimsenin etkilenmediğini kaydeden Erdur, kokunun nedeninin araştırıldığını bildirdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber