Köşk'teki yasağı LPG'li Ford'la deldi

Kaynak : Star Gazetesi
Haber Giriş : 16 Haziran 2008 11:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

ÖDP lideri Uras'ın Çankaya davetine katılmak için kullandığı aracın LPG'li olduğu ortaya çıktı. Köşk'te LPG'li araç yasağı uygulanıyor

ÇANKAYA Köşkü'ndeki LPG'li araç yasağını ÖDP lideri Ufuk Uras deldi. Uras'ın Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün daveti üzerine Çankaya Köşkü'ne gittiği aracın LPG'li olduğu ortaya çıktı. Uras da ?Köşk'e giderken bunu bilmiyordum, aslından bilmeden suç işlemişim' dedi. Makam aracı olmayan ve hayatında hiç araba kullanmamış olan Uras, 28 Mart'ta Gül'den davet gelince ne yapacağını şaşırmış.

İŞÇİ SINIFININ CADİLLAC'I

ÖNCE taksiyle gitmeyi düşünen Uras, sonra bunun pek uygun olmayacağını düşünüp araç aramaya başlamış. Çareyi partiye ait otobüsün şoförlüğünü yapan Mehmet'ten yardım istemekte bulduğunu anlatan Uras, ?Beni arabanla Köşk'e bırakır mısın Mehmet' dedim. O da beni kırmadı, özel arabasıyla götürdü' dedi.

star'a, Köşk'e çıktığı aracı anlatan Uras, ?Başka araç olmadığı için bizim Mehmet'in arabasıyla Köşk'e gittik. Ama araba da LGP'liymiş. Çankaya Köşkü'nde LPG'li araç girişinin yasak olduğunu sonradan öğrendim. Yani bilmeden suç işlemişim' diye konuştu. Köşk'e gittiği arabayı ?işçi sınıfının Cadillac'ı' diye tanımlayan Uras, ?Bisikletle gitsem olmuyor. Bir daha Köşk'e gitmem gerekirse yürüyerek gideceğim' dedi.

NEŞE SARIDOĞAN

Ford Taunus ilgi odağı olmuştu

CUMHURBAŞKANI Gül'ün liderler davetine partinin şoförünün arabasıyla giden ÖDP lideri Ufuk Uras, basın mensuplarının da ilgi odağı olmuştu. 92 model Ford Taunus marka araçla Köşk'e girerken görüntülenen Uras, ?Arabanız eskiymiş' diyen gazetecilere, ?Arabamız eski, ama siyasetimiz yeni' karşılığını vermişti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber