Zabıta müdürü kendini vurdu

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 11 Ağustos 2008 15:16, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

- Nazilli Belediyesi'nde 24 yıldır görev yapan zabıta Müdürü Ahmet Bahri İzan, silahla yaralandı. Ayağında kırık olduğu belirlenen Zabıta Müdürünün silahla yaralanması sonucunda hastaneye kaldırıldığı iddia edildi.

Edinilen bilgiye göre; önceki gün gece yarısından sonra eşinin memleketi olan İsabeyli'deki evinde gece saat 02.00 civarında bir silah sesinin duyulduğu ve jandarmaya ihbar edildiği öğrenildi. Kendi imkanları ile yerde sürünerek evindeki telsizine ulaşan Nazilli Belediyesi Zabıta Müdürü Ahmet Bahri izan, telsizi ile belediyeye ulaşarak evinin kapı önünde bulduğu silahı kurcalarken kendi kendisini vurduğunu ifade edip ambulans istedi. Ambulansla Nazilli Devlet Hastanesine kaldırıldığı öğrenilen Nazilli Belediyesinin emektar Zabıta Müdürü Ahmet Bahri İzan'ın, sol dizinin üzerinden tek kurşunla yaralandığı ve ayak kemiğinin kırıldığı ve kısa bir süre içerisinde de ameliyata alınacağı öğrenildi.

KURŞUN VAR SİLAH YOK

Zabıta Müdürü A.Bahri İzan'ın jandarma ve polis ekiplerine verdiği ifadesinde gece evine gelince kapısının önünde bir poşet içinde bulduğu gri renkli silahı kurcalarken kendini yaraladığını ifade ettiği öğrenildi. Zabıta Müdürünün kendini yaraladığı silahın bulunamaması yaralanma olayının arkasında sır perdesi oluşturdu. Yaralanma olayının ardından yaşanan karmaşada silahın kaybolmuş olma ihtimali araştırılırken Jandarmanın olayı çok yönlü olarak soruşturduğu belirtti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber