Öğretmene okulunda nikah

Kaynak : Hürriyet
Haber Giriş : 07 Kasım 2008 12:41, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 18:59

Nihat BIÇAK/YENİŞEHİR (Bursa),

BURSA'nın Yenişehir İlçesi'nde, ilköğretim okulunda rehber öğretmen olarak görev yapan Özlem Ergin, okulun bahçesinde, öğrencilerinin de katılımıyla düzenlenen nikahta nişanlısı Yunus Ergin'le evlendi.

Rehber öğretmen olarak görev yapan 25 yaşındaki Özlem Ergin, önceki gün Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi'nde psikolojik danışman olarak görev yapan nişanlısı 27 yaşındaki Yunus Ergin'le okulda kıyılan nikahla evlendi. Okul binasının girişine kurulan masada, çiftin nikahını öğrencilerin arasında Nufus Müdürü Fahrettin Sözlü kıydı. Okul Müdür Yardımcısı Lütfü Şen ile Nezih Çevik'in şahitlik yaptığı nikah sonrası Özlem Ergin, ?En büyük özlemim, nikah törenimi çok sevdiğim okulumda ve öğrencilerin arasında kıymaktı. Bunu yaptığım için çok mutluyum? dedi.

Nikah töreni sonrasında çifti, Nufus Müdürü ve şahitlerden sonra öğrencileri öperek tebrik etti. Okul idarecileri ise meslektaşlarının mutlu gününü kendileri ve öğrencileri ile eğitim verdiği okulda paylaşmasından mutluluk duyduklarını belirtti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber