Tecavüz olaylarında acı bilanço

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 12 Kasım 2008 07:40, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

1 12 YAŞINDAKİ KIZI FUHŞA ZORLADILAR

Çorum'un Osmancık ilçesinde, İzmir'den getirdikleri 12 yaşındaki kız çocuğuna tecavüz ettikleri ve para karşılığı fuhşa zorladıkları iddia edilen 13 kişi gözaltına alındı.

İddiaya göre, İzmir'de karşılaştıkları P.T.'ye (12) tecavüz ettikten sonra Çorum'un Osmancık ilçesine getiren Ali Y. ile Mustafa Y., burada, küçük kızı para karşılığında erkeklere pazarladı. Küçük kızı 20 gündür Osmancık'ta tutan iki kişi, önceki gece Çorum'a gelirken kaza yaptı. Otomobil sürücüsü Ali Y. kaçarak olay yerinden uzaklaştı. Kazada yaralanan Mustafa Y. ile P.T., Osmancık Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Mustafa Y. ve P.T.'nin davranışlarından şüphelenen jandarma, küçük kız hakkında İzmir'den kayıp ihbarı yapıldığını ortaya çıkardı. Küçük kızın çantasından kendi nüfus cüzdanının yanı sıra, 22 yaşındaki Derya D. adına düzenlenmiş başka bir kimlik daha bulundu. P.T. jandarma tarafından koruma altına alındı, ilişkiye giren 13 kişi gözaltına alındı.

2 14 YAŞINDAKİ KIZ TACİZİ KAYDETTİ

Sakarya'nın Hendek ilçesinde, kızının arkadaşına cinsel tacizde bulunduğu ve ilişkiye zorladığı iddia edilen Mehmet H. (40) tutuklandı. Hendek'e bağlı bir köyde teyzesinin yanında kalan 14 yaşındaki S.T., kız arkadaşının babası ve komşuları olan Mehmet H.'nin (40) kendisini taciz ettiğini kuzeni S.K.'ya söyledi.

S.T., taciz görüntülerini kaydetmek için S.K.'dan cep telefonunu aldı ve arkadaşını görmek için evlerine oturmaya gitti. Yalnız kaldığı bir sırada Mehmet H.'nin tacizine uğrayan S.T., tacizi cep telefonuna kaydetti. Görüntüleri gören S.K. da durumu annesine iletti. Bunun üzerine anne, Mehmet H. hakkında suç duyurusunda bulundu. Tutuklanan Mehmet H., ifadesinde taciz iddialarını reddetti.

3 ?SINIF ARKADAŞINA TACİZ'E TUTUKLAMA

Çorum'da ilköğretim sınıfında ilişkiye giren 14 ila 15 yaşlarında iki öğrenci sınıfta basıldı. Skandal Çorum merkez Fatih Sultan Mehmet İlköğretim Okulu'nda yaşandı. F.T. (15), okul arkadaşı S.K. (14) ile boş bir sınıfta ilişkiye girdi. Sınıfta yaşanan olayı gören öğrenciler durumu okul yönetimine bildirdi. 2 öğrenci yetkililer tarafından sorgulandı. S.K.'nin ailesi Çorum Cumhuriyet Savcılığı'na başvurarak şikayetçi oldu. Polis tarafından gözaltına alınan F.T. tutuklanarak cezaevine gönderildi. Çorum Valisi Mustafa Toprak, olay duyulduğu andan itibaren gerekli soruşturmanın başlatıldığını söyleyerek, ?Suçlanan öğrenci de zaten tutuklanarak cezaevine gönderildi? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber