Kemal Kılıçdaroğlu - Melih Gökçek düellosu bayramdan sonra

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 03 Aralık 2008 15:33, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

CHP Grup Başkanvekili Kemal Kılıçdaroğlu ile Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in canlı yayın tartışması Kurban Bayramı sonrasına kaldı.

Edinilen bilgiye göre Kılıçdaroğlu, kendisini büyütüp yetiştiren amcasının cenazesine katılmak üzere bugün uçakla Elağız'a gitti. Kemal Kılıçdaroğlu, Perşembe günü uçak bulunamadığı için Elağız'dan Ankara'ya ancak Cuma günü akşam saatlerinde dönebilecek. Canlı yayını yönetecek gazeteci Uğur Dündar ise bayram tatilini geçirmek üzere Cuma günü akşam saatlerinde ailesiyle birlikte yurt dışına çıkacak. Kemal Kılıçdaroğlu ile Melih Gökçek arasındaki tartışma, ancak Uğur Dündar yurt dışından döndükten sonra, yani Kurban Bayramı sonrasında yapılabilecek.

Daha önce AK Parti Genel Başkanı Dengir Mir Mehmet Fırat ile canlı yayında tartışan Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin sayaç alımında yolsuzluk yaptığını iddia etmiş ve Melih Gökçek'i canlı yayında tartışmaya çağırmıştı. Melih Gökçek de Kılıçdaroğlu'nun canlı yayında düello önerisini kabul etmişti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber