Demirel, TMSF'nin tebligat memurunu rehin aldı

Haber Giriş : 16 Aralık 2004 00:34, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Batık Egebank'ın sahibi Yahya Murat Demirel'in, evine tebligat için gelen bir TMSF görevlisini yaklaşık 45 dakika rehin tutmasıyla ilgili, TMSF'den yazılı bir açıklama yapıldı. Açıklamada, Demirel ve diğer sorumluların TMSF tebligat görevlisi Ahmet Ocak'a yönelik, "silahla ölüm tehdidi, hürriyeti tahdit, telefon, kimlik, araç ruhsatı ile anahtarının alınması" eylemlerinden dolayı, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulunulduğu kaydedildi.

TMSF'nin yazılı açıklamasında, Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) tebligat görevlisi Ahmet Ocak'ın kendisine verilen evrak tebliğ görevini yerine getirmek için, Yahya Murat Demirel'in, Ulus Ambarlıdere Mahallesi Öztopuz Caddesi Demirel Apartmanı adresindeki evine gittiği, ancak burada Yahya Murat Demirel'in küfür, hakaret ve tehdit içeren eylemleriyle karşılaştığı belirtildi.

Açıklamada, Demirel ve diğer sorumluların TMSF tebligat görevlisi Ahmet Ocak'a yönelik, "silahla ölüm tehdidi, hürriyeti tahdit, telefon, kimlik, araç ruhsatı ile anahtarının alınması" eylemlerinden dolayı, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulunulduğu kaydedildi.

TMSF açıklamasında ayrıca, Egebank A.Ş.'nin eski hakim ortağı Yahya Murat Demirel'in oturduğu Ulus ve Ortaköy'deki iki adreste gündüz saatlerinde başlayan haciz ve muhafaza işlemlerinin halen devam ettiği belirtildi.

iha

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber