Bilgisayarınızı güvenli şekilde yedekleyin

Haber Giriş : 01 Nisan 2009 19:15, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Bilgisayarınızda bulunan tüm bilgilerinizi CD, DVD veya USB belleklere yedekleyebileceğiniz FBackup aynı zamanda parola koruma desteği de veriyor.

Yedekleme kavramının bilgisayar kullanıcıları açısından tartışmasız oldukça önemli bir yeri var. Bu işi iyi yapan uygulamalar da en az yedekleme kavramı kadar önem teşkil ediyor. FBackup adlı bir yazılım da bilgilerinizi ve sabit diskinizi yedekleyebilen ücretsiz ve başarılı yedekleme programlarından biri.

Bilgilerinizi Zorlanmadan Yedekleyin 31 Mart 2009 21:15 Bilgisayarınızda bulunan tüm bilgilerinizi CD, DVD veya USB belleklere yedekleyebileceğiniz FBackup aynı zamanda parola koruma desteği de veriyor.

Parola ile Yedekleyin

Diskinizin ister hepsini isterseniz de seçtiğiniz bölümleri yedekleyebilen programın en güzel özelliklerinden biri parola koruma desteğine sahip olması. Bu sayede bilgileriniz yedeklenirken sizden bir parola isteniyor ve yedeklediğiniz yerde dosyalarınıza ancak bu parola ile erişim sağlayabiliyorsunuz. Güvenlik ve gizliliğinize önem veren FBackup, Outlook Express'de yer alan e-postalarınızı da aynı şekilde istediğiniz bir depolama birimine yedekleyebiliyor.

İndirin

:: Yazılımı indirmek için tıklayın. (8,82 MB)

 

 

M. Erdem Yener - http://shiftdelete.net

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber