Avea'dan 'Her Yöne Sınırsız' tarifesi

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 01 Nisan 2009 16:09, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Avea'nın, ''HerYöne Sınırsız'' tarifesini, bugün itibariyle yeniden hizmete sunduğu belirtildi.

Avea'dan yapılan yazılı açıklamada, şirketin geçici bir süre abone alımını durdurduğu ''HerYöne Sınırsız'' tarifesini, bugünden itibaren abonelerine yeniden sunduğu bildirildi.

Açıklamada, Avea Regülasyondan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Cengiz Anık, şunları kaydetti:

''2008 yılında 'Türkiye'nin en çok tercih edilen operatörü' olarak, tüketicilerimizin beklediği ve yoğun ilgi gösterdiği 'HerYöne Sınırsız' tarifesine abone alımını yeniden başlatıyoruz. 'HerYöne Sınırsız' tarifesinin yeniden açılması öncesinde diğer işletmecilere ilave port taleplerimizi ilettik, fakat ne yazık ki hakim durumdaki operatörden taleplerimizin çok büyük bir kısmını henüz alamadık. Buna rağmen, yoğun istek üzerine hakim durumdaki operatör bu talepleri karşılayıncaya değin uygulanmak üzere alternatif çözümler geliştirerek, hatta ilave maliyetlere de katlanarak, sektörde bir ilk olan bu tarifeyi yeniden pazara sunduk.

Ülkemizde eşi benzeri bulunmayan bu tarifemizle mevcut Avea aboneleri ile numarasını Avea'ya taşıyan aboneler, bireysel faturalı 'Her Yöne Sınırsız' tarifesine kaydolabilecekler, çok uygun fiyata doya doya konuşma imkanına yeniden sahip olacaklardır.''

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber