Unakıtan, tüm masrafları cebinden ödemiş

Kaynak : Milliyet
Haber Giriş : 05 Nisan 2009 07:51, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Maliye Bakanı Kemal Unakıtan, ABD'de Cleveland Clinic'te geçirdiği bypas ameliyatıyla ilgili tüm ulaşım, konaklama ve tedavi giderlerini devletin değil, kendisinin ödediğini bildirdi

Unakıtan, CHP Amasya Milletvekili Hüseyin Ünsal'ın, Milliyet'in gündeme getirdiği soru önergesine beş satırlık bir yanıt verdi.

Unakıtan, kendisine acil şifalar dileyen Ünsal'ın, aile bireylerinin ABD'ye gidiş, konaklama ve sağlık giderlerinin kimin tarafından ödendiğine ve toplam meblağın ne kadar tuttuğuna ilişkin sorularını şöyle yanıtladı:

?Rahatsızlığım nedeniyle şifa dileklerini ileten Amasya Milletvekili Sayın Hüseyin Ünsal'a çok teşekkür eder, ben de kendisine sağlık ve sıhhatler dilerim. Amerika Birleşik Devletleri'ndeki tedavime ilişkin masraflarla ilgili herhangi bir kamu kurumundan ödeme yapılmamış olup, tarafımdan karşılanmıştır.?

Unakıtan ve eşi Ahsen Unakıtan, 5 Mart'ta Türkiye'ye döndü. Bakan Unakıtan, ?Allah kimseyi oralara muhtaç etmesin, böyle sıkıntılar göstermesin? diye konuşurken, eşi Ahsen Unakıtan, ameliyat yerini belirlerken izledikleri yöntemi şöyle açıklamıştı:

?Açtım ellerimi dedim ki, ?Yarabbi, bu nerede olursa iyi olur? Sen bana doğru ve hayırlı yolu göster ve beni oraya yönelt' diye dua ettim. Kendisine (bakana) dedim ki, ?Benim içime Amerika'da Cleveland yazıyor, önce rabbime sonra oraya gidelim' dedim ve ?Peki' dedi yolculuk böyle başladı.?

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber