Hava sıcaklığı hafta sonu 30 derece...

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 12 Mayıs 2009 07:40, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İşte 5 günlük haritalı hava durumu...Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü'nden yapılan meteorolojik değerlendirmede, hava sıcaklığının hafta ortasından itibaren güney ve batı kesimlerden başlayarak ülke genelinde 3-5 derece artmasının beklendiği bildirildi.

Sıcaklık değerlerinin Akdeniz kıyıları ile Güney Ege'de 30-31 derece, iç ve batı kesimlerde 24-26 derece, kuzey ve doğu kesimlerde ise 20-22 derece olacağı tahmin ediliyor.


 

İSTANBUL - Yapılan son değerlendirmelere göre; Türkiye'nin doğu kesimlerinde kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gökgürültülü sağanak şeklinde yağışlar görülecek.

Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü'nden alınan tahminlere göre hava sıcaklığı ülke genelinde 1 ila 3 derece artacak. Rüzgar kuzey ve kuzeybatı, akşam saatlerinden sonra güney ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esecek.

Bazı illerde beklenen hava durumuyla günün en yüksek ve en düşük sıcaklıkları ise şöyle:

Ankara: Az bulutlu ve açık, öğleden sonra parçalı bulutlu geçecek. 21/10

İzmir: Az bulutlu ve açık 28 / 17

Adana: Az bulutlu ve açık, öğle saatlerinde iç kesimleri parçalı bulutlu geçecek. 27 / 14

Antalya: Az bulutlu ve açık, öğle saatlerinde iç kesimleri parçalı bulutlu geçecek. 27 /18

Samsun: Parçalı bulutlu 20 / 8

Trabzon: Parçalı, zamanla çok bulutlu 17 / 12

Erzurum: Parçalı, zamanla çok bulutlu, kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek. 13 / 2

Diyarbakır: Parçalı, zamanla çok bulutlu, kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek. 23 / 6

İŞTE 5 GÜNLÜK HAVA RAPORU

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber