Zehirlenen itfaiyecinin maskesini halı düşürmüş

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 21 Ağustos 2009 16:13, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Sultanbeyli'de, halı mağazası yangınında dumandan zehirlenerek hayatını kaybeden itfaiye eri Mustafa Arabacı'nın maskesinin, düşen halılardan birinin çarpması sonucu yüzünden fırladığı ve Arabacı'nın bu sırada zehirlendiği öğrenildi.

2 çocuk babası Mustafa Arabacı, ailesi ve yüzlerce mesai arkadaşının katıldığı cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı.

Adli Tıp Kurumu'ndan alınan Mustafa Arabacı'nın cenazesi, Sultanbeyli Safiye Çıkrıklıoğlu Camii gasilhanesine götürüldü. Ardından Arabacı'nın cenazesi, 6 yıldır çalıştığı Sultanbeyli İtfaiye Grubu'na getirildi. Arabacı için burada bekleyen yüzlerce mesai arkadaşından helallik alındı. Törene Kocaeli'den de itfaiyecilerin katılması dikkat çekti. Daha sonra Necip Fazıl Mahallesi Akabe Camii'nde Cuma namazını müteakip Arabacı'nın cenaze namazı kılındı. Cenaze namazına; Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, annesi Diler Arabacı, babası Eyüp Arabacı, eşi ve çocukları ile çok sayıda seveni katıldı. Birçok kişi namazı cami avlusunun dışında kıldı.

Namazın ardından Mustafa Arabacı'nın cenazesi helallik almak için evlerine getirildi. Cenazenin getirildiği evin önünde izdiham yaşandı. Helalliğin ardından Arabacı'nın cenazesi toprağa verildi.

Öte yandan, dünkü yangına ilk müdahale eden ekiplerden olan Mustafa Arabacı'nın maskesinin, düşen halılardan birinin çarpması sonucu yüzünden fırladığı ve Arabacı'nın bu sırada zehirlendiği öğrenildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber