Mahkemenin serbest bıraktığı sahte istihbaratçıyı vatandaş dövdü

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 27 Ağustos 2009 21:09, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Çorum'un Sungurlu ilçesinde kendini istihbaratçı olarak tanıtarak kamu kurum ve kuruluşlarından bilgi aldığı ve vatandaşların üzerini aradığı iddiasıyla gözaltına alınan ve çıkarıldığı mahkemece serbest bırakılan kişi, sokakta üzerlerini aramak istediği kişilerce, sopalarla darbedildi.

Edinilen bilgiye göre, bazı vatandaşların şikayeti üzerine dün polis ekiplerince gözaltına alınan ve çıkartıldığı adli makamlarca tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılan Bülent B. (31), öğle saatlerinde kendini jandarma istihbarat personeli olarak tanıtarak Sunguroğlu Mahallesi'ndeki Endüstri Meslek Lisesi önünden geçen bazı gençlerin üzerlerini aramak istedi.

Üzerlerini aratmak istemeyen gençler Bülent B'ye, fotoğraflarını gazetelerde gördüklerini istihbaratçı olmadığını söyledi. Bülent B, ısrarla gençlere kendisinin istihbaratçı olduğunu iddia ederek gençlerin üzerlerini aramak çalıştı.

Bunun üzerine Bülent B. ile gençler arasında tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu Bülent B, gençler tarafından sopalarla darbedildi.

Sungurlu Devlet Hastanesine kaldırılan Bülent B, buradaki ilk müdahalesini ardından Çorum Devlet Hastanesine sevk edildi.

Bülent B'nin hayati tehlikesinin bulunduğu bildirildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber