TBMM'de 'Online Randevu' dönemi

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 06 Ekim 2009 23:05, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 19:01

TBMM'de, 'Online Randevu' dönemi başlıyor. Artık vatandaşlar, Türkiye Büyük Millet Meclisi TBMM'de ziyaret etmek istedikleri kişi için, 'www.turkiye.gov.tr' adresinden, online randevu alarak görüşecek.

Randevu talebinin sonucu; web adresinden takip edilebileceği gibi istenildiği takdirde, sistemin devreye girmesiyle, verilen randevunun günü ve saati, elektronik posta adresine bilgi olarak gelecek.

Randevu talebinin onaylanmasıyla birlikte, rezervasyon numarası alan vatandaşlar; artık uzun bekleme yapmadan, girişlere konulacak cihazlara rezervasyon numarasını okutarak, barkodlu özel kimlik kartını alarak TBMM'ye giriş yapacak.

Türksat A.Ş. ve UyumSoft A.Ş. işbirliği

Türkiye genelinde, elektronik devlet hizmetlerine geçişte, gerekli bilişim altyapısının kurulması, devlet hizmetlerinde bilgi ve iletişim alanında verilen görevleri başarıyla yürüten Türksat A.Ş; TBMM'de 'Online Randevu Sistemi'ni hayata geçirmek için geçtiğimiz ay, UyumSoft Bilgi Sistemleri ve Teknolojileri A.Ş. firmasıyla çalışmaya başladı.

Türksat A.Ş. yönetiminde; UyumSoft A.Ş. tarafından 2010 yılı başında hayata geçirilecek olan 'Online Randevu Sistemi' projesi ile vatandaşlar, 'www.turkiye.gov.tr' adresinden, TBMM'de ziyaret etmek istedikleri kişilerden online randevu alabilecek.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber