Selamsız Bandosu'nun Aksaray versiyonu

Kaynak : Akşam
Haber Giriş : 09 Ekim 2009 14:43, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Bakan Çiçek'in mola vereceği duyumu üzerine hazırola geçen Aksaray protokolü, şok yaşadı. Çiçek, tıpkı filmdeki gibi kente teğet geçti

DEVLET Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek'in konvoyunun Niğde Üniversitesi'ne gidişinde Aksaray'da mola vereceği duyumu kent yöneticilerini alarma geçirdi. Sabah saatlerinde Çiçek'in mola vereceği söylenen Ağaçlı tesislerine gelen Aksaray Valisi Orhan Alimoğlu, Belediye Başkanı Nevzat Palta, Emniyet Müdürü Halis Böğürcü karşılama töreni için heyecanla beklemeye başladı.

Polis telsizlerinden bakanın kente yaklaştığı haberi üzerine Vali Alimoğlu 'Hadi arkadaşlar şöyle sıraya geçelim' talimatı verdi. E-90 Karayolu üzerinden Ağaçlı tesislerine giriş yapması beklenen Bakan Çiçek'in makam otosu tesisleri teğet geçip yola devam edince bir anda şok yaşandı.

Ne olduğunu anlayamayan Vali Alimoğlu, Çiçek'in kentte mola vereceğine dair resmi bilgi verilmediğini öğrenince programı organize eden Emniyet Müdür Yardımcısı Ertuğrul Gültekin'e dönerek 'Bu nasıl iş ya! Bir daha asla böyle bir şey olmasın' diyerek müdürü fırçalayıp tesisten ayrıldı. Emniyet Müdürü Böğürcü basın mensuplarına 'Arkadaşlar bir yanlış anlaşılma olmuş' demekle yetindi.

Savaş ULUKAYA / AKSARAY

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber