Çubukçu'yu kızdıran kesintiye soruşturma

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 26 Ekim 2009 17:32, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 19:00

Milli Eğitim Bakanı Nimet Çubukçu'nun Ardahan Belediyesini ziyareti sırasında sadece belediye hizmet binasında meydana gelen ve belediye ziyaretini iptal etmesine yol açan elektrik kesintisine soruşturma açıldığı bildirildi.

Aras Elektrik A.Ş Ardahan İl Müdürü Meryem Akpınar, Milli Eğitim Bakanı Nimet Çubukçu'nun Ardahan Belediyesini ziyareti sırasında, Ardahan Belediyesi hizmet binasında yaklaşık 1 saat elektrik kesintisinin yaşandığını söyledi.

Söz konusu kesintinin olmaması gerektiğini ifade eden Akpınar, konuyla ilgili gerek adli ve gerekse idari soruşturma başlattıklarını belirtti.

Elektrik kesintisi nedeninin, soruşturmanın ardından netleşeceğini bildiren Akpınar, "Üzücü bir olaydı. Sayın Bakanımız bu nedenle belediyeyi ziyaret edemedi. Sadece belediye için yapılan kesinti, olmaması gereken bir kesintiydi" dedi.

Milli Eğitim Bakanı Nimet Çubukçu, 23 Ekim Cuma günü Ardahan'daki incelemeleri sırasında saat 17 sularında Ardahan Belediyesini ziyaret etmek için belediyeye gelmiş, sadece belediye binasında elektrik kesintisi üzerine programını değiştirerek bu ziyaretini iptal etmişti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber