Ankara'da elektrik İstanbul'da elektirik ve su kesintisi

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 07 Aralık 2009 18:40, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Yıllık periyodik işletme, hat bakım, onarım ve tesis çalışmaları nedeniyle, 10 Aralıkta Mamak ilçesine bağlı Çiğiltepe Askeri Lojmanları'na elektrik verilemeyecek.

Başkent Elektrik Dağıtım A.Ş'den yapılan açıklamaya göre, 10 Aralık Perşembe günü Çiğiltepe Askeri Lojmanları'nda 10.00-15.00 saatleri arasında elektrik kesintisine gidilecek.


Sarıyer'de 10 Aralık Perşembe günü bazı semtlere 6 saat süreyle elektrik verilemeyecek.

Boğaziçi Elektrik Dağıtım A.Ş'den (BEDAŞ) yapılan açıklamaya göre, bazı trafo merkezlerinde bakım ve onarım çalışması yapılacak.

Çalışma kapsamında, 10 Aralık Perşembe günü 09.00-15.00 saatleri arasında ?Sarıyer'de Emirgan Mahallesi, Doğru Muvakkithane ve Sakıp Sabancı caddeleriyle, Sığırcık, Avni Gündüz, Emirgan Çeşme, Hamam, Mektep, Hekim Tahsin, Akasya sokaklar ve çevresinde' elektrik kesintisi uygulanacak.


SU KESİNTİSİ

Başakşehir ve Küçükçekmece'de bazı semtlerde 9 ve 10 Aralık tarihlerinde su kesintisi yapılacak.

İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresinden (İSKİ) yapılan yazılı açıklamada, İkitelli Arıtma Tesisi-Sefaköy arası İsale Hattı'nda bağlantı çalışması yapılacağı belirtildi.

Çalışma kapsamında, 9 Aralık Çarşamba günü 08.00 ile 10 Aralık Perşembe günü 02.00 saatleri arasında Başakşehir Güvercintepe ve Altınşehir mahalleleri ile Kayabaşı ve Şamlar köylerine, Küçükçekmece İstasyon, Yarımburgaz ve Atakent mahalleleri ile Konut Birlik Evleri'ne su verilemeyecek.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber