Emekli polisin öldüğü 10 gün sonra anlaşıldı

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 08 Şubat 2010 11:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Sivas'ta tek başına kaldığı evde ölüsü bulunan emekli polisin 10 gün önce öldüğü anlaşıldı. Şahsın, 10 gündür baca dumanı görülmeyen evde donarak öldüğü tahmin ediliyor.

Yeni Mahalle 4. Sokak üzerindeki tek katlı ahşap evde yaşayan emekli polis Hasan Özer (56)'in günlerdir ortalarda görünmemesi komşularını meraklandırdı. Evde tek başına yaşayan Özer'e bakmak için eve gelen komşuları kapının açılmaması üzerine içeri girdiler. Özer'in cansız bedeniyle karşılaşan vatandaşlar, hemen polise haber verdi. Bu sırada Özer'in çocukları da babalarının evine geldi. Olay yeri inceleme ekipleri, ceset üzerinde ve evde inceleme yaptı. Daha sonra Hasan Özer'in cesedi, tabuta konularak evden çıkarıldı. Sivas Belediyesi'ne ait cenaze aracına konan ceset, otopsi yapılmak üzere Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakultesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi morguna götürüldü.

Mahalle sakinleri, her gün evinden dışarı çıkan Hasan Özer'in yaklaşık 10 gündür ortalarda gözükmediğini söylediler. Özer'in sobalı evinde 10 gündür de baca dumanı görmediklerini anlatan vatandaşlar, soğuk nedeniyle donmuş olabileceğini söylediler. Hasan Özer'in kesin ölüm nedeni otopsi raporundan sonra ortaya çıkacak. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber