Başbakan Erdoğan yeğenini silmiş

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 13 Şubat 2010 14:21, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Başbakan Erdoğan uyuşturucudan tutuklanan yeğeni Mehmet Erdoğan'la ilgili konuştu

Başbakan Erdoğan Katar'a gidişi öncesi havaalanında soruları yanıtladı. Erdoğan'ın Tekel işçileri ve uyuşturucudan tutuklanan yeğeniyle ilgili önemli açıklamaları oldu.

İşte o sözler:

TEKEL İŞÇİLERİ:

Tekel işçilerinin hepsi bunun içinde değil. 8 bin tekel işçisi kıdem tazminatını almış, 200 kadar kalmış. Danıştay'a dava açan sendikaların aklı daha önce neredeydi. 4-C 2004 yılında başlamış. Bu işi isteyen sizsiniz. 4C'yi biz icat etmedik. Sendikaların önerisi ile uygulamaya konuldu. Ayıp olmuyor mu? Akşam yatıp sabah farklı kalkıyorlar. Devlet yönetiyoruz biz. Kasaba devleti değil. Bir karar alınınca herkes uyar. Biz hiçbir zaman zulm etmedik zulm etmeyeceğiz. Gidin 4 C'ye geçin.

Beni ziyarete gelen Tekel işçileriyle konuştum. Birinin emekliliğe bir yılı birinin 400 günü vardı. 4 C'ye geçip emekliliklerini alsınlar. Biz bu şekilde noktayı koyduk.

YEĞEN AÇIKLAMASI

Yeğenimle en son Başbakanlığımın ilk günlerinde konuştum. Yeğenimi silmişim ben. Değer ve ilkelerimle uyuşmuyor. Hukuk yasalar neyi gerektiriyorsa bunu yapmışlardır. Ben de ona saygı duyarım.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber