Havalar nasıl olacak? / HARİTALI

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 26 Şubat 2010 09:39, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Yapılan son değerlendirmelere göre; yurdun iç ve batı kesimlerinde aralıklarla yağışların görüleceği bekleniyor. Yağışların yağmur ve sağanak şeklinde olacağı tahmin ediliyor.

HAVA SICAKLIĞI :Doğu kesimlerde 2 ila 4 derece azalacak, diğer bölgelerde önemli bir değişiklik olmayacak.

RÜZGAR :Genellikle güney ve doğu, Marmara ile zamanla yurdun batı kesimlerinde kuzey ve kuzeybatı yönlerden hafif, arasıra orta kuvvette esecek.

UYARILAR

KAR ERİMELERİ VE MUHTEMEL ÇIĞ TEHLİKESİ UYARISI : Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu Anadolu' nun kuzey ve doğusunda meydana gelebilecek kar erimeleri ve muhtemel çığ tehlikesine karşı dikkatli ve tedbirli olunması gereklidir.

-BÖLGELERE GÖRE HAVA DURUMU-

Bölgelere göre hava durumu ise şöyle olacak:

MARMARA: Çok bulutlu, doğusu (İstanbul, Kocaeli, Sakarya, Yalova, Balıkesir, Bursa, Bilecik) akşam saatlerine kadar aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçecek.

EGE: Çok bulutlu, iç kesimleri (Afyon, Kütahya, Denizli, Uşak, Manisa) ile öğle saatlerinde Muğla ve Aydın çevreleri yağışlı geçecek. Yağışlar yağmur ve sağanak, kıyı kesimlerde gökgürültülü sağanak şeklinde olacak.

AKDENİZ: Çok bulutlu, bölge geneli gece saatlerine kadar aralıklı sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek.

İÇANADOLU: Çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçecek.

BATI KARADENİZ: Çok bulutlu, Bolu, Karabük, Kastamonu çevreleri gece saatlerine kadar, Düzce, Zonguldak ve Bartın çevreleri akşam saatlerine kadar, Sinop çevreleri öğle ve gece saatlerinde aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçecek.

ORTA ve DOĞU KARADENİZ: Çok bulutlu, Orta Karadeniz bölümü öğle ve gece saatlerinde yağmur ve sağanak yağışlı geçecek.

DOĞU ANADOLU: Parçalı ve çok bulutlu, Malatya çevreleri yağmur ve sağanak yağışlı geçecek. Kuzey ve doğusunda meydana gelebilecek kar erimeleri ve muhtemel çığ tehlikesine karşı dikkatli ve tedbirli olunması gereklidir. Gece saatlerinde kuzey ve doğusunda buzlanma ve don olayı bekleniyor.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Çok bulutlu, G.Antep, Kilis ve Adıyaman çevreleri akşam saatlerine kadar aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçecek.

HAVA SICAKLIKLARINI DERECELERİYLE GÖRMEK İÇİN HARİTALARIN ÜZERİNE TIKLAYINIZ...

11 Oca, Pazartesi

12 Oca, Salı

13 Oca, Çarşamba

14 Oca, Perşembe

15 Oca, Cuma

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber