8 Mart 2010'dan önemli gündem başlıkları

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 08 Mart 2010 09:34, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Cihan Haber Ajansı Gündemi

- Elazığ'ın Karakoçan ilçesinde meydana gelen 6.0 büyüklüğündeki depremin ardından gelişmeler takip ediliyor.

AK Parti Kadın Kolları Başkanlığı tarafından Dünya Kadınlar Günü dolasıyla parti genel merkezinde program düzenlenecek. Programa Başbakan Recep Tayyip Erdoğan da katılacak. (10.30)

Başbakan Erdoğan, Arnavutluk Meclis Başkanı Jozefina Çoba Topalli ile AK Parti Genel Merkezi'ndeki makamında görüşecek. Başbakan Erdoğan, Pakistan Meclis Başkanı Fehmida Mirza ile bir araya gelecek. (13.00/14.00)

AK Parti MYK, Genel Başkan ve Başbakan Erdoğan başkanlığında parti genel merkezinde toplanacak. (15.00)

Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, Alevi Dedesi İsmail Demirhan'ı kabul edecek. (15.00)

Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, Güney Kore Cumhuriyeti Satıh, Ulaştırma ve Denizcilik Bakanı Jong Hwan Chung ve beraberindeki heyetle görüşecek. Güney Kore heyeti, Devlet Bakanı Zafer Çağlayan ile de "Üçüncü Ülkelerde Müteahhitlik ve Teknik Müşavirlik Hizmetlerinde İşbirliği Mekanizması Kurulmasına İlişkin Mutabakat Zaptı"nı imzalayacak. (16.00/19.00)

Türk-İş Başkanı Mustafa Kumlu, Türk Metal Sendikası Kadın İşçiler 15'ince Büyük Kurultayı'na katılacak. (10.00)

Demokrat Yargı Derneği Eşbaşkanı Osman Can, yargı formuna ilişkin hazırladıkları yasa taslağı önerisini kamuoyuna açıklayacak. (12.00)

Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Manisa'nın Alaşehir ilçesinde bazı açılışlara katılacak. (10.30/13.30)

Birleştirilen Ergenekon davası iki haftalık aradan sonra görülmeye başlanacak. (09.00)

İzmir Valisi M. Cahit Kıraç ile Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu Birleşmiş Milletler Teşkilatı tarafından İzmir'e "Kadın Dostu Kent" Sertifikası verilmesi nedeniyle basın toplantısı yapacak. (10.00)

AK Parti İl Başkanı Ömür Kabak, Ak parti İzmir Milletvekilleri Mehmet Tekelioğlu ve Tuğrul Yemişçi'nin katılımıyla gündemde yer alan TARİŞ işçilerinin durumuna ilişkin basın toplantısı düzenleyecek. (11.30)

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, eski Eminönü Belediye binasının Şerefiye Sarnıcı üzerindeki ek binasının yıkımına nezaret edecek. (11.30)

AVRASYA FEED

Dünya'da yaşanan küresel ekonomik kriz, Kazakistan'da en çok inşaat sektörünü etkiledi. Sektördeki krizi en az seviyeye indirmek, Kazakistan geniş katılımlı uluslar arası inşaat fuarına ev sahipliği yapıyor.

Kazakistan Devlet Başkanı Nursultan Nazarbayev, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında kabul ettiği bir grup kadına, ülke meseleleriyle daha yakından ilgilenmelerini istedi.

SPOR

Beko Basketbol Ligi'nde 21. hafta Darüşşafaka - Erdemir maçıyla tamamlanacak. (18.00)

Zaman Gazetesi'nin 20. Yılın Sporcusu Ödül Töreni'nde spor adamları, teknik adamlar, sporcular ve futbolcular ödüllerini alacak. (19.00)

Turkcell Süper Lig'in 24. haftasında Eskişehirspor - Galatasaray karşılaşmasıyla tamamlanacak. (20.00)

Bank Asya 1. Lig'de 25. haftanın son maçında Konyaspor ile Karşıyaka karşı karşıya gelecek. (20.00)

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber