Kediye eziyet eden öğrencilere 342 lira ceza

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 31 Mart 2010 18:32, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

MERSİN'de Çevre ve Orman İl Müdür Vekili Zübeyir Güvel, bir kediye eziyet eden ve bunu internette yayınlayan 2 üniversite öğrencisine 342'şer lira idari para cezası kesildiğini söyledi.

İnternetteki bir sosyal paylaşım sitesinde 2 ve 3 Mart'ta ?Kediye Mersin'de işkence' adı altında yayınlanan görüntülerle ilgili Mersin Çevre ve Orman İl Müdürlüğü çalışma başlattı. Görüntülerde kediye eziyet eden kişilerin Mersin Üniversitesi Anamur Meslek Yüksekokulu öğrencileri Tufan L. ve Ahmet Ö. olduğu saptandı. Bunun üzerine iki öğrenciye 342'şer lira idari para cezası uygulandı.

Çevre ve Orman İl Müdür Vekili Zübeyir Güvel, ?Sosyal paylaşım sitesi Facebook'ta biri cep telefonuyla görüntü çeken 3 gencin kediye eziyet ettikleri görüntüyü paylaştıkları belirlendi. Hayvanları Koruma Kanunu'na göre Valilik tarafından, ulaşılan Tufan L. ve Ahmet Ö.'ye 342'şer lira idari para cezası uygulandı. Olaya karıştığı tespit edilen Eren F.'nin adres bilgileri belirlendi. İkametgah adresi olan Ankara İl Emniyet Müdürlüğü'ne bildirildi. Ona da aynı ceza uygulanacak? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber