YÖK Gaziantep'te toplanacak

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 13 Mayıs 2010 10:17, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Yusuf Ziya Özcan ve YÖK Genel Kurul üyelerinin de katıldığı 'Vakıf Üniversiteleri Toplantısı' yarın (14-15 Mayıs) Gaziantep'te gerçekleştirilecek.

Toplantıya, Türkiye'de eğitim veren tüm vakıf üniversitelerin rektörleri ve mütevelli heyeti başkanları katılacak. Şahinbey Araştırma Hastanesi Oditoryumu'ndaki toplantıya YÖK Başkanı Yusuf Ziya Özcan da katılacak.

Vakıf üniversitelerinin ayda bir defa YÖK Kurulu üyeleriyle gerçekleştirdikleri toplantının bu ay ev sahipliğini Gaziantep yapacak. (Yarın) Cuma günü sabah saat 9.30'da başlayacak toplantının açılış konuşmasını Gaziantep Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yavuz Coşkun yapacak. Rektör Coşkun'un ardından YÖK Başkanı Yusuf Ziya Özcan bir konuşma yapacak.

Toplantının, 'Vakıf Üniversiteleri Örnekleri' bölümünde Zirve ve Koç üniversitelerinin tanıtım sunumu gerçekleştirilecek. Sunumu, Koç Üniversitesi Rektörü Ümran İnan ve Zirve Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adnan Kısa yapacak.

Toplantının ardından heyet, Zirve ve Gazikent üniversitelerini ziyaret ederek incelemelerde bulunacak. YÖK Başkanı Yusuf Ziya Özcan, YÖK Genel Kurul üyeleri, vakıf üniversitelerinin rektörleri ve mütevelli heyeti başkanlarından oluşan heyet, Cumartesi günü (15 Mayıs) Gaziantep şehir turu yapacak. Heyet, Gaziantep gezisinin ardından da Halep'e geçecek.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber