Muğla'da vurulan öğrenciyle ilgili 1 polis tutuklandı

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 17 Mayıs 2010 16:27, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Muğla'daki olaylar sırasında bir öğrencinin tabancayla vurularak ağır yaralanmasıyla ilgili yürütülen soruşturma kapsamında adliyeye sevk edilen 1 polis memurunun tutuklandığı bildirildi.

Muğla'daki Olaylara 7 Tutuklama

- Antalya Valiliğine atanan Ahmet Altıparmak, Muğla'daki olaylar sırasında bir öğrencinin tabancayla vurularak ağır yaralanmasıyla ilgili yürütülen soruşturma kapsamında adliyeye sevk edilen 1'i polis memuru 7 kişinin tutuklandığını bildirdi.

Vali Altıparmak, makamında Muğla Emniyet Müdürü Kadir Ay ve İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Salih Karataş ile birlikte düzenlediği basın toplantısında, Muğla'da üniversite öğrencileri arasında başlayan kavgada bir öğrencinin silahla ağır yaralanmasının ardından İl Emniyet Müdürlüğünce yapılan inceleme ve soruşturma neticesinde biri polis memuru 7 kişinin ifade işlemlerinin ardından çıkartıldıkları mahkemece tutuklandığına işaret ederek, "Tutuklananlarda 6'sı üniversite öğrencisi. Olayla ilgili adli çalışmalar devam ediyor. Eldeki delil ve kayıtlar değerlendiriliyor. Bu süreçte yeni tutuklamamalar olu mu veya tutuklananlar serbest mi kalır bilemiyorum" diye konuştu.

Tutuklananlardan birinin polis memuru olduğunu anımsatan Vali Altıparmak, "Dileğimiz bu polis memurumuzun da aklanmasıdır. Herkes yaptığının cezasını çekecek, toplumun huzuru için bu gereklidir. Bundan başka çaremiz yok. Muğla'da yaşanan olayların sürekli olarak televizyonlarda yer alması rahatsız edici. Muğla dünyanın her yerinden insanların geldiği bir kent, bu görüntüleri sürekli vermek kime yarar sağlıyor bilmiyorum. Herkesi sağduyuya davet ediyorum." dedi.

Muğla'da yaşanan olaylara karıştıkları iddiasıyla daha önce adliyeye sevk edilen 70 kişiden 6'sı tutuklanmıştı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber