16 yaşındaki lise öğrencisinin sırrı evden kaçınca ortaya çıktı

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 05 Haziran 2010 16:36, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Samsun'da 16 yaşındaki kızın evden kaçması korkunç bir gerçeği de ortaya çıkardı. S.C isimli lise öğrencisinin iki yıl önce komşusu tarafından tecavüze uğradığı evden kaçtıktan sonra bulunduğunda yapılan doktor kontrolünde anlaşıldı.

Samsun'da iki gün önce evden kaçan 16 yaşındaki lise öğrencisinin bulunmasının ardından iki yıl önce komşusu tarafından tecavüze uğradığı iddia edildi. İlkadım İlçesi Anadolu Mahallesi'nde oturan lise öğrencisi S.Ç., iki gün önce evden kaçtı. Kızını bulamayan ailenin polisten yardım istemesi üzerine arama başlatıldı. Emniyet ekiplerinin yaptığı çalışmalar sonucunda 16 yaşındaki S.Ç.,'yi buldu. S.Ç.'nin yapılan sağlık raporunda ise bakire olmadığı anlaşılınca, 2 yıl önce komşusu olan Mehmet Ali. M.'nin tecavüz ettiği iddia etti. Genç kız S.Ç. Çocuk Şube ekiplerince koruma altına alınırken, şüpheli Mehmet Ali A. ise küçük yaşta kız çocuğunun ırzına geçmek suçundan yakalanarak gözaltına alındı.

Polise ifade veren S.Ç. kendisine, aynı mahallede oturan komşuları olan Mehmet Ali A.'nın 2 yıl önce tecavüz ettiğini ve korkusundan dolayı olayı kimseye söyleyemediği öğrenildi.

İlyasköy Polis Merkezi'nde gözaltına alınan ve suçlamaları kabul etmeyen şüpheli Mehmet Ali A. Emniyetteki sorgusunun tamamlanmasının ardından bugün ırza geçmek ve alıkoymak suçlarından adliyeye sevk edildi. Zanlının sorgusu devam ediyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber