Bürosunda kadının silahlı saldırısına uğrayan avukat yaralandı

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 16 Temmuz 2010 17:33, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Sakarya'nın Adapazarı ilçesinde, ofisinde bir kadının silahlı saldırısına uğrayan avukat yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Atatürk Bulvarı Sipahi İşhanı'nda avukat Memduh Turan'ın bürosuna gelen kimliği belirsiz bir kadın, bir davası olduğunu belirterek avukatla görüşmek istediğini söyledi. Kimliği belirsiz kadın, içeri girdiğinde yanında getirdiği tabancayı çıkartarak avukat Turan'a 5 el ateş açtı. Turan, kolundan yaralanırken, saldırgan kadın kaçtı.

Yaralı avukat, olay yerine gelen sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralı avukatın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Sakarya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, saldırının ardından avukatlık bürosunda inceleme yaptı. Çevredeki iş yerleri ve bankaların güvenlik kamera kayıtları ile mobese kameralarını incelemeye alan polis, saldırgan kadının kimliğini tespit etmeye çalışıyor.

BARO SALDIRIYI KINADI

Sakarya Baro Başkanı Vacit Öktem, avukat Turan'a yapılan saldırıyı kınadı. Yaralı meslektaşını hastanede ziyaret ettiğini söyleyen Öktem, CİHAN muhabirine yaptığı açıklamada, meslektaşlarına yapılan saldırıyı hukuk devleti ilkelerine uygun bulmadıklarını ve şiddetle kınadıklarını söyledi.

Sakarya'da asayiş sorununun, öncelikle ele alınması gereken bir sorun olduğuna dikkati çeken Öktem; "Bu konuda valimizin ve emniyet müdürümüzün daha hassas davranmasını bekliyoruz." dedi.

Yaralı meslektaşının saldırıyı gerçekleştireni tanımadığını, kendisine söylediğini kaydeden Öktem, şöyle konuştu: "Saldırıyı yapan kadın bir davası olduğunu söyleyerek içeri girmiş. 5 el ateş açmış. Arkadaşımız kolundan yaralanmış. Saldırganın kim olduğu belli değil. Emniyet yetkilileri saldırganın kısa sürede yakalanacağını söylediler."

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber