Polis aracına saldırı: 4 şehit - Video

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 26 Temmuz 2010 20:24, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Hatay Dörtyol'da terörsitler önce bir polis aracına saldırdılar ardından da Emniyet Müdürlüğü binasına uzun namlulu silahlarla ateş açtılar. İlk saldırıda 4 polis şehit oldu.

Hatay'ın Dörtyol ilçesinden, akşam saatlerinde arka arkaya terörist saldırı haberleri geldi.

İlk olarak saat 18.00 sularında, Özerliçay Mahallesi TOKİ Konutları önünde görev devir teslimi yapan polis aracına, sahte plakalı kapalı kasa kamyonetten uzun namlulu silahlarla ateş açıldı.

Saldırıda, polis aracında bulunan polis memurları Ali Hacit Arat, Hasan Aslan ve Emre Yalçın hayatını kaybederken, Fatih Yıldız adlı polis memuru da ağır yaralandı. Dörtyol Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak yoğun bakımda tedavi altına alınan Yıldız da yaşamını yitirdi.


Olayın ardından aynı araçla kaçan saldırganların ise arandığı bildirildi.

EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜNE ATEŞ AÇILDI

Hatay Dörtyol'da Emniyet Müdürlüğü binasına ateş açıldı.Ölen ya da yaralanan olmadı.Olayla ilgili olduğu sanılan 3 kişi yakalandı.

4 TERÖRİST YARALI OLARAK YAKALANDI

Hatay'ın Dörtyol ilçesinde ilçe emniyetine bağlı devriye görevi yapan polis otosuna saldırı ardından ilçede başka bir polis karakoluna taciz ateşinde bulunan 4 terörist yaralı yakalandı. Hatay'ın Dörtyol ilçesinde ilçe emniyetine bağlı devriye görevi yapan polis otosuna saldırıda 4 polis memurunun şehit olması ardından, bütün ekiplerin olay yerine gittiğini fırsat bilen terör örgütü üyeleri, ilçede bulunan bir polis karakoluna da taciz ateşinde bulundu.

Kapalı kasa kamyonetten karakola ateş açarak saldıran teröristlerden 4'ü polis tarafından kaçamadan yakalandı.

Öte yandan, saldırıda karakolun çeşitli yerlerine mermi isabet ettiği, ölen ya da yaralanan olmadığı bildirildi.


İLK BİLGİLER

Dörtyol'da terör saldırısı: 2 polis şehit, 2 polis yaralı.

Hatay'ın Dörtyol ilçesinde terör örgütü üyeleri ile güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada 2 polis şehit oldu, 2 polis yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Dörtyol ilçesinde TOKİ konutları mevkiinde terör örgütü üyeleri tarafından ilçe emniyetine bağlı devriye görevi yapan polis otosuna saldırıda bulunuldu. İlk belirlemelere göre, iki polis memuru şehit oldu, iki polis memurunun da yaralandığı öğrenildi.

Dağlık bölgeye kaçan terör örgütü üyelerini yakalamak için çevre il ve ilçelerden askeri takviye devam ediyor.

AA - CİHAN

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber