MEB'den Ak Parti mitingine resmi izin açıklaması

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 06 Ağustos 2010 13:05, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Çeşitli basın yayın organlarında ?Ak Parti Mitingine Katılana Resmi İzin', ?Erdoğan'ın Mitingine Katıl, ?İzinli ve Görevli' Sayıl' başlıklarıyla yer alan haberlerle ilgili olarak aşağıdaki açıklama yapılmıştır:

Söz konusu haberlerde, ?Söke İlçe Milli Eğitim Müdürü, okullara mail göndererek müdür, müdür yardımcısı ve personeli Aydın'daki mitinge çağırdı' denilmekte ve kamuoyu yanlış yönlendirilmektedir. Oysaki Başbakanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN'ın 05.08.2010 tarihli Aydın İl programının kapsamı toplu açılış törenleri olup, Sayın Başbakan mitingi Denizli İli'nde gerçekleştirmiştir. Aydın'da yapılan resmi toplu açılış töreninin duyurusu Söke İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı olan resmi okul ve kurum müdürlüklerine kendi iç haberleşme sistemi olan net zincir aracılığıyla elektronik ortamda yapılmıştır. Elektronik postada sadece resmi okul açılışlarının duyurusu yapılarak görevli olan ve törene katılmak isteyen yöneticilerin bilgilendirilmesi amaçlanmıştır.

Söke İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün kendi iç bünyesinde resmi açılış yapacağı okulları duyurmaktan başka amacı olmayan bu e-posta, basında yer aldığı gibi miting için değil, yapılacak resmi törenin duyurusu için ilgililere gönderilmiştir. Kamuoyunun bilgisine sunulur.

Basın ve Halkla İlişkiler Müşavirliği

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber