21 Eylül 2010'dan önemli gündem başlıkları

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 21 Eylül 2010 09:37, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, New York'taki temaslarını sürdürüyor. Gül, BM'de düzenlenen "Binyıl Kalkınma Hedefleri ve En Az Gelişmiş Ülkeler" toplantısına katılacak.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız Bakanlıkta, ABD'li enerji firması Exxon Mobil'in Türkiye, Hazar Bölgesi, Doğu Avrupa, Kuzey Denizi ve Kuzey Afrika Direktörü Russel Bellıs ile beraberindeki heyeti kabul edecek ve Yunanistan Çevre, Enerji ve İklim Değişikliği Bakanı Tina Birbili ile görüşecek. (10.30/14.30)

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç Manisa'da, Hulki Şanlıtop Anadolu Lisesi'nin açılış törenine katılacak. Arınç, Gölmarmara ve Saruhanlı'da çeşitli etkinliklere katılacak. (11.00/14.30/16.00)

TBMM Başkanı Mehmet Ali Şahin, İstanbul'da Esenler Belediyesi tarafından geri dönüşümden sağlanan 400 bin defterin dağıtım törenine katılacak. (12.00)

Devlet Bakanı Selma Aliye Kavaf ile Sanayi ve Ticaret Bakanı Nihat Ergün, KOSGEB'in girişimleriyle İstanbul Dedeman Otel'de düzenlenen "1. Güneydoğu Avrupa Kadın Girişimciliği" konferansına katılacak. (09.30)

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, basın toplantısı düzenleyecek. (09.30)

Bayındırlık ve İskan Bakanı Mustafa Demir Afyonkarahisar'da çeşitli temaslarda bulunacak ve Büyük Zafer Haftası törenlerine katkı sağlayanlar için verilecek yemeğe katılacak. (11.30/19.30)

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Başkanı Ömer Cihad Vardan, 6-10 Ekim günlerinde yapılacak MÜSİAD Fuarı ve IBF Forumu'nu basın toplantısıyla tanıtacak. (10.00)

Almanya'da temaslarda bulunan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun akşam saatlerinde Türkiye'ye dönmesi bekleniyor.

17. Uluslararası Adana Altın Koza Film Festivali, Adana Büyükşehir Belediyesi Tiyatro Salonu'ndaki açılış töreni ile başlayacak. 20.30

Ankara Üniversitesi'nin eğitim yılı düzenlenecek programla başlayacak (09.00)

MHP İzmir İl Başkanı Musavvat Dervişoğlu, referandum süreciyle ilgili görüşlerini düzenleyeceği basın toplantısı ile açıklayacak. (11.00)

DASK Yönetim Kurulu Başkanı Selamet Yazıcı ile Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Mustafa Erdik, Kurum İdarecisi Eureko Sigorta'nın Genel Müdürü Okan Utkueri, Türkiye Sigorta ve Reasürans Şirketleri Birliği Genel Sekreteri Erhan Tunçay ve Sermaye Piyasası Kurulu Başkan Yardımcısı Bekir Sıtkı Şafak, yeni projeleri Bursa'da düzenleyecekleri basın toplantısı ile duyuracak. (11.00)

SPOR

Fenerbahçe, Kasımpaşa maçının hazırlıklarına devam edecek. (11.00)

Fenerbahçe'de milli kaleci Volkan Demirel dünya evine giriyor.

Beşiktaş, Medical Park Antalyaspor maçının hazırlıklarına başlayacak (10.30)

Galatasaray, İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçı hazırlıklarına başlayacak (18.00)

Bursaspor, Cuma günü kendi sahasında oynayacağı Bucaspor maçı hazırlıklarını sürdürecek. (11.00)

MKE Ankaragücü Basın Sözcüsü Avni Kavlak ve Genel Menajer Ender Yurtgüven, Saray Tesisleri'nde bilgilendirme toplantısı yapacak. (11.30)

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber