10/12/2010/dan önemli gündem başlıkları

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 10 Aralık 2010 09:34, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Adana'da bazı ziyaretlerde bulunacak. İlk olarak valiliği ziyaret edece olan Gül, Cuma Namazı'nı Sabancı Merkez Camii'nde kılacak. Daha sonra sırasıyla Garnizon Komutanlığı, Büyükşehir Belediye Başkanlığı ve TEMSA'yı ziyaret edecek. 11.15/19.30

Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez, Afyonkarahisar'da düzenlenecek 'Güncel Dini Meseleler İstişare Toplantısı'na katılacak (08.30)

Devlet Bakanı Zafer Çağlayan, 'İhracata Dönük Üretim Stratejisi Değerlendirme Kurulu Toplantısı'na başkanlık edecek. (10.30)

Birleşmiş Milletler İnsan Hakları Evrensel Bildirgesi'nin 62. yılı etkinlikleri kapsamında Başbakanlık İnsan Hakları Başkanlığı tarafından Ankara Hakim Evi'nde bir etkinlik düzenlenecek.

Ankara İl İnsan Hakları Kurulu Başkanı Faruk Işık, Dünya İnsan Hakları Günü nedeniyle bir basın toplantısı düzenleyecek. (10.00)

TBMM Başkanvekili Nevzat Pakdil, Bağcılar Belediyesi tarafından düzenlenen 'Uluslararası Medya Sempozyumu'nun açılışında konuşacak. (10.00)

TOKİ tarafından düzenlenen 'Toplu Konut ve İnsan' konulu fotoğraf yarışmasında ödül alanlara TOKİ Başkanı Erdoğan Bayraktar tarafından ödülleri verilecek.

AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları toplantısı, AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında parti genel merkezinde yapılacak. (10.00)

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve DSP Genel Başkanı Zeki Sezer, Ormancılık Kooperatifleri Merkez Birliği'nin Ankara'da yapılan 2010 Yılı Başkanlar Kurulu toplantısına katılacak. (10.00)

TÜSİAD Yüksek İstişare Konseyi toplantısı, Sheraton Otel'de gerçekleşecek. Toplantıda Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu da bir konuşma yapacak. (09.30)

İçişleri Bakanı Beşir Atalay, Gölbaşı Vilayetler Evi'nde Stratejik Düşünce Enstitüsü'nün konferansına katılacak. (14.00)

-Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Ankara Sheraton Otel'de Sıvılaştırılmış ve Sıkıştırılmış Doğal Gazcılar Derneği'nin; Ankara Palas Devlet Konukevi'nde ise Türkiye Petrol Jeologları Derneği'nin resepsiyonlarına katılacak. (20.00/20.45)

1990'lı yıllarda Güneydoğu'da işlenen faili meçhul cinayetlerden sorumlu tutulan emekli Albay Cemal Temizöz ile korucubaşı ve itirafçıların yargılandığı davanın görülmesine Diyarbakır Adliyesi'nde devam edilecek.

Altın şirketi Atasay, Yenibosna'da kuracağı Altın Çadır'ında geçmiş sezon ve ihraç fazlası altın ve pırlantaları satışa sunacak.

Eski devlet bakanlarından Prof. Dr. Ahat Andican, Atatürk Üniversitesi Kültür Merkezi Mavi Salon'da 'Küresel Geçler Ekseninde Orta Asya Türk Cumhuriyetleri ve Türkiye' konulu konferans verecek. (14.00)

Körfez ülkeleri petrokimyaya 50 milyar dolar yatıracak.

Nobel Komitesi, hapishanedeki Çinli muhalif Liu Xiaobo'ya Nobel Barış Ödülü'nün verilmesi ile ilgili tören düzenleyecek.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber