Liseli Mehmet trenin altında kaldı

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 11 Aralık 2010 22:06, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Adapazarı'nda lise öğrencisi 17 yaşındaki Mehmet Kıyak, kent merkezinde hemzemin geçitten elinde şemsiye ile geçerken, geldiğini son anda fark ettiği Adapazarı Ekspresi'nin çarpması sonucu yaşamını yitirdi. Kazadan hemen sonra Kıyak'ı yaşatmak için yapılan müdahaleler, bir kişi tarafından cep telefonuyla çekilen görüntülere yansıdı.

Kaza, bugün saat 14.00 sıralarında, kent merkezinden taşınması gündemde olan demiryolunun Donatım mevkiindeki 3'üncü hemzemin geçidinde meydana geldi. Erenler İlçesi, Yeni Mahalle'de oturan lise ögrencisi Mehmet Kıyak'a, yağmurlu havada elinde şemsiye ile hemzemin geçitten geçmek isterken, Adapazarı'ndan İstanbul'a giden 11613 sefer sayılı, makinist Ömer Kaya yönetimindeki Adapazarı Ekspresi çarptı. Trenin geldiğini son anda fark ederek kaçmaya çalıştığı belirtilen Kıyak, çarpmanın etkisiyle savrularak ağır yaralandı. Başından darbe alan Mehmet Kıyak, çevredekiler tarafından çağrılan 112 Acil ambulansında görevli sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Ancak Kıyak, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

112 Acil ekibinin Mehmet Kıyak'ı yaşatmak için verdiği mücadele, çevredeki bir kişi tarafından cep telefonu ile çekilen fotoğraf karelerine yansıdı.

Kazayla ilgili ifadesi alınan makinist Ömer Kaya, Adapazarı Gar çıkışından giderken, Mehmet Kıyak'ın elinde şemsiye ile hemzemin geçide girdiğini söyledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber