Öğrenciler, bu sefer yumurta yerine çiçek attı

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 15 Aralık 2010 19:00, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 18:59

Antalya Sanayici ve İşadamları Derneği (ANSİAD)'nin Akdeniz Üniversitesi'nde düzenlediği Girişimcilik Haftası'na katılan öğrenciler, konuşmacılara bu sefer yumurta yerine çiçek attı.

Öğrenciler, Yaşar Holding Yönetim Kurulu Başkanı İdil Yiğitbaşı'na karşı dün yapılan yumurta eyleminden sonra bugünkü konuşmacılara çiçek atarak jest yaptı. Akdeniz Üniversitesi'nde devam eden Girişimcilik Haftası'nın öğleden sonraki 'Sıra dışı olanların sırrı' konulu paneline, Koton Mağazacılık Tekstil Sanayi ve Ticaret A.Ş. CEO'su Gülden Yılmaz, Özdilek Alışveriş Merkezleri ve Tekstil Sanayi A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Özdilek ve Yeşil Kundura Sanayi A.Ş. İcra Kurulu Başkanı Emel Yeşil Küçükçolak katıldı. ANSİAD Girişimcilikten Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Ali Eroğlu'nun yönettiği panel öncesi öğrenciler, konuşmacıları karanfil yağmuruna tuttu. Paneli dinlemek için gelen öğrenciler, 'Geldiğiniz için teşekkür ederiz.' diyerek konuşmacıların bulunduğu kürsüye çiçek attı. Öğrencilerin bu jesti karşısında neye uğradığını şaşıran panelistler, bu jeste karşı alkışlarla cevap verdi.

Yaşar Holding Yönetim Kurulu Başkanı İdil Yiğitbaşı, dün Akdeniz Üniversitesi'nde bir kız öğrencinin yumurtalı saldırısına maruz kalmıştı. Yiğitbaşı'nın holdingin başarı öyküsünü anlatmak için kürsüye geldiği sırada, izleyiciler arasından bir kız öğrenci, "Üniversitemizde bilim istiyoruz. Sermaye istemiyoruz. Kaç kere söyledik sermaye buraya gelmesin." diye bağırarak cebinden çıkardığı yumurtayı fırlatmıştı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber