21 Ocak 2011'den önemli gündem başlıkarı

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 21 Ocak 2011 09:37, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

21 Ocak 2011 Cuma

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Ardahan'da gezi ve toplu açılış törenlerine katılacak. (13.00/15.15)

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Kanada Senatosu Başkanı Noel Kinsella'yı Çankaya Köşkü'nde kabul edecek. (14.30)

Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç ile Tarım ve Köyişleri Bakanı Mehdi Eker, Manisa'da Kırsal Kalkınma Yatırımları Desteklenmesi Programı'nın 2011-2015 dönemi tanıtım toplantısına katılacak. İki Bakan ayrıca Turgutlu Organize Sanayi Bölgesi'nde toplu açılış yapacak. (10.30/14.40/17.30)

Yargıtay Başkanı Hasan Gerçeker, sırasıyla TBMM Başkanı Mehmet Ali Şahin'i Meclis'de, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ü ise Çankaya Köşkü'nde ziyaret edecek. (10.45/16.00)

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, parti merkezinde CHP Kadın Kolları İl Başkanları toplantısına katılacak. (15.00)

Mardin'in Savur ilçesine bağlı Ormancık ve Akyürek köylerinde terör örgütü PKK tarafından 1994 yılında katledilen 11'i çocuk 21 kişi düzenlenecek törenle anılacak.

Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış ile Devlet Bakanı Faruk Çelik, Ankara'da yapılan ''Türkiye'den Almanya'ya Göç: 50 Yıl Sonra'' paneline katılacak. (15.00)

Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, Türk Ağır Sanayi ve Hizmet Sektörü Kamu İşverenleri Sendikası ile Türkiye Yol İş Sendikası'nın Antalya'da düzenlediği 'Toplu İş Sözleşmesi Öncesi Sosyal Diyalog Toplantısı ile bakanlığının koordinasyon toplantısına katılacak. (09.30-14.00)

AKP İl Halkla İlişkiler Başkanları toplantısı, parti merkezinde Halkla İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Salih Kapusuz başkanlığında yapılacak. (09.30)

Bayındırlık ve İskan Bakanı Mustafa Demir ile MÜSİAD Genel Başkanı Ömer Cihad Vardan, MÜSİAD Sakarya Şubesi'nin 13. Olağan Genel Kurulu'na katılacak. (15.00)

Barış ve Demokrasi Partisi Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, İzmir'de Ege Bölgesi Genişletilmiş Başkanlar Kurulu toplantısına katılacak. (11.00)

MHP İzmir Milletvekili ve Grup Başkan Vekili Oktay Vural, İzmir'de cuma namazının ardından basın açıklaması yapacak. (12.15)

HAS Parti Genel Başkanı Numan Kurtulmuş, Düzce'de temas ve incelemelerde bulunacak.

BBP Genel Başkanı Yalçın Topçu, Bolu'nun Mudurnu ilçesinde 600 yıldır geleneksel olarak yapılan ?Esnaf Duası' ile partisinin ilçe teşkilatı binasının açılış törenine katılacak. (11.00/13.00)

ING Bank yönetimi, basın toplantısıyla 2011 hedeflerini açıklayacak. (09.30)

Sabancı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Güler Sabancı, Sabancı Üniversitesi ve MIT Sloan School of Management'ın işbirliğini öngören anlaşmanın imza törenine katılacak. (10.00)

Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay Diyarbakır'da tarihi ve turistik yerleri gezecek. (11.00)

Güneydoğu'da 1993-95 yılları arasında işlenen faili meçhul cinayetlerle ilgili Kayseri eski Jandarma Alay Komutanı emekli Albay Cemal Temizöz, korucubaşları ile itirafçıların yargılandığı davaya devam edilecek. (10.00)

Devlet Bakanı Selma Aliye Kavaf, SHÇEK himayesindeki korunmaya muhtaç çocuklara vatandaşların katkılarıyla kitap hediye edilmesini öngören 'Yuvaya Kitap Uçur' adlı sosyal sorumluluk projesini İstanbul'dan başlatacak. (14.00)

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, AK Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay'ı ziyaret edecek. (11.30)

DSP Genel Başkan Yardımcısı Önder Aksakal, Bursa'da bir basın toplantısı düzenleyecek. (14.00)

Türkiye Partisi Genel Başkanı Abdüllatif Şener, seçim çalışmalarını Sivas'tan başlatıyor. Şener, bugün hemşehrileriyle bir araya gelip, 12 Haziran genel seçim çalışmalarına başlayacak.

İngiltere'yi Irak savaşına sokan Tony Blair, bugün Chilcot Komisyonu'na bir kez daha ifade verecek. Mahkeme binası önünde toplanacak yüzlerce savaş karşıtı gösterici, Blair'i protesto edecek.

Saadet Partisi (SP) İstanbul İl Kadın Kolları, Danıştay'ın ALES kararı hakkında basın toplantısı düzenleyecek. (11.00)

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nde basın açıklaması yapılacak. (10.00)

AVRASYA FEED

Moskova'nın merkezinde kurulan ilginç ?karton ülkesi' çocukların büyük ilgisini çekiyor.

SPOR

Spor Toto Süper Lig'de 18. hafta Beşiktaş ? Bucaspor maçıyla başlayacak. (20.00)

Bursaspor, yeni transfer Kenny Miller'a Atatürk Stadı'nda düzenleyeceği törenle imza attıracak. İmza töreninde taraftarlara sürpriz hediyeler verecek olan Bursaspor Kulübü, imza töreninin ardından yapılacak antrenmanı da basına açacak. (14.00)

Bursaspor'un yeni transferi Kenny Miller'in imza atması bekleniyor.

Galatasaray'ın Kasımpaşa'dan transfer ettiği Yekta ile Steaua Bükreş'ten transferi Bogdan Stancu'nun imza atması bekleniyor.

Fenerbahçe'nin Antalya kampı takip ediliyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber