Öğretmen tokadı kulak zarını yırttı/ Video

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 11 Mart 2011 12:29, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 18:59

ERZURUM'un Aziziye İlçesi'nde bulunan Şehit Jandarma Er İbrahim Aşıkoğlu İlköğretim Okulu öğretmenlerinden H.U.'nun, yaramazlık yaptığı gerekçesiyle tokat attığı öğrencisi 9 yaşındaki E.K.'nın kulak zarının yırtıldığı iddia edildi. Sınıf öğretmeni hakkında polise giderek şikayetçi olan öğrencinin babası Ömer K., "Oğlumun psikolojisi bozuldu" dedi.

Şehit Jandarma Er İbrahim Aşıkoğlu İlköğretim Okulu'nda 9 Mart günü meydana gelen olayda 3'ncü sınıf öğrencisi E.K.'nın teneffüste tuvalette oynadığı arkadaşı Barış'ın çarptığı lavabo taşı kırıldı. E.'nin sınıf öğretmeni olan H.U., her iki öğrenciye bunu kimin yaptığını sordu. Arkadaşı Barış'ın korkarak "E.K." demesi üzerine öğretmen H.U., iddiaya göre E.'ye önce tuvalette, daha sonra da sınıfa götürerek 5 tokat attı.

'SAĞ KULAK ZARINDA YIRTILMA'

Öğle tatilinde eve giden E.K.'nın yanağındaki tokat izlerini gören anne bunu kimin yaptığını sordu. Öğretmeninden dayak yediğini söyleyince eve gelen 4 çocuk babası Ömer Kılınçer, çocuğunu alarak karakola gitti. Öğretmen hakkında şikayetçi olan baba K., polis eşliğinde oğlunu götürdüğü Palandöken Devlet Hastanesi'nde yapılan doktor kontrolünde aldığı darbe sonucu sağ kulakta yırtılma olduğu tespit edildi.

İlçede berberlik yaparak ailesinin geçimini sağlayan Ömer K., olay gününden itibaren oğlunun okula gitmek istemediğini belirterek, "Öğretmen bu çağdışı uygulamasının hesabını adalet önünde verecek. Ben küçükken öğretmen hata yaptığımızda ceza olarak şınav çektirirdi. Bugüne kadar oğluma tek bir fiske bile vurmadım. Öğretmen nasıl vurbilir? Oğlumun psikolojisi bozuldu. Durup dururken ağlıyor. Okul hayatına devam etmesi için sınıf değiştireceğiz" diye konuştu.

Yapmadığı bir suçtan dolayı öğretmeni tarafından dövülmesine çok üzüldüğünü söyleyen E.K. de, "Artık öğretmenimi sevmiyorum" dedi.

Okul yönetimi olayın adli makamlara intikal ettiği için gerek öğretmen ve gerekse kurumun açıklama yapamayacağını belirtti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber