Polis aracı devrildi: 2'si polis 3 kişi yaralı/ Video

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 02 Temmuz 2011 13:58, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

KONYA'da tali yoldan önüne çıkan otomobile çarpan polis aracı devrildi. Kazada 2'si polis 3 kişi yaralandı. Yaralılar hastanede tedavi altına alındı.

Kaza, Karatay İlçesi Saraçoğlu Caddesi üzerinde saat 09.30 sıralarırda meydana geldi. İddiaya göre Fatih Polis Merkezi'ne bağlı görevli polis memuru Şükrü Öztürk yönetimindeki 42 A 7423 plakalı polis otomobili ile seyir halinde iken tali yoldan cadde üzerine çıkan Talat Seher (39) yönetimindeki 42 BUT 30 plakalı otomobille çarpıştı. Kazada Talat Seher'in kullandığı otomobil yol kenarında bulunan sulama kanalının demir parmaklıklarına çarparak durabildi. Polis otosu ise çarpmanın etkisiyle devrildi.

Kaza sonrası polis memurları Şükrü Öztürk, Yusuf Şimşek(40) ile polis aracısın içerisinde bulunan ve karıştığı maddi hasarlı başka bir kaza sonrası ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürülen İbrahim Kulak (59) yaralandı. Yaralılar polis memuru Şükrü Öztürk'ün kazadan sonra telsizden yaptığı anonsun ardından olay yerine gelen 112 acil servis ambulansı ile Meram Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber