Yangına giden itfaiye otomobille çarpıştı, itfaiye erleri yola fırladı/ Video

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 26 Temmuz 2011 15:51, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kırşehir'de yangına gittiği belirtilen itfaiye aracıyla otomobil çarpıştı. Kazada itfaiye aracında bulunan itfaiye erleri yola fırlayarak yaralandı. Otomobilde bulunan bayan sürücü ise araç içerisinde sıkıştı.

Kaza, saat 13.00 sıralarında Türbe Kavşağı'nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, D.A. (37) idaresindeki 40 DN 458 plakalı otomobil ile C.A.(46) idaresindeki 40 AH 181 plakalı itfaiye aracı kavşakta çarpıştı. Yangına gittiği iddia edilen itfaiye aracının sürücüsü C.A. ve yanındaki B.K. (52) çarpmanın etkisi ile ön camdan yola fırladı. Otomobil sürücüsü D.A. da sürücü koltuğunda sıkıştı.

Acılar içerisinde kurtarılmayı bekleyen D.A. olay yerine gelen sağlık ekiplerince çıkarılarak hastaneye kaldırıldı. Çarpmanın etkisi ile refüje çıkan itfaiye aracındaki itfaiye erlerinin ise ön camdan yola fırladığı iddia edildi. Yaralılar Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Kaza sonrası can pazarının yaşandığı Türbe Kavşağı kısa süreli trafiğe kapatıldı. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber