Türkiye Çapında Ödüllü Online Deneme Sınavı

Bu yılki KPSS sınavı, 2-3 Temmuz 2005 tarihlerinde yapılacaktır. Yapılacak olan sınav sadece öğretmenlere ve KPSS-A adaylarına (müfettiş, uzman, denetmen, kontrolör yardımcıları ile kaymakam adaylığı) yöneliktir. Memurlar.net olarak, sınava hazırlanan adaylara katkıda bulunmak üzere, bu haftadan başlayarak, Türkiye'de çapında online KPSS deneme sınavları yayımlayacağız.... İlk deneme sınavı, Dokuz Eylül Kariyer Merkezinin uzman eğitim kadrosunun katkılarıyla, bu hafta sonunda yapılacaktır. Devamı için başlığa tıklayın.

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 21 Nisan 2005 15:59, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

TÜRKİYE ÇAPINDA ÖDÜLLÜ DENEME SINAVI

Bir ayı aşkın bir zamandır hazırlıklarını sürdürdüğümüz bu projede, tüm teknik tedbirleri almamıza rağmen, ilk olması nedeniyle, bazı aksaklıklar yaşabileceğimizi şimdiden belirtiyor, katılacak tüm adaylara şimdiden başarılar diliyoruz.

Deneme Sınavına İlişkin Bilgiler ve Kurallar

1- Cumartesi sabah oturumu 9:30-11:30 saatleri arasında yapılacak olup, bu oturumda Genel Yetenek ve Genel Kültür testi uygulanacaktır. Eğitim Bilimleri Sınavı Cumartesi öğleden sonraki oturumda (14:00-16:30) yapılacaktır. Pazar günü sabah oturumunda (9:30-12:30)ise Hukuk, İktisat, Muhasebe ve Maliye testleri uygulanacaktır.

2- Saat 9:30'da başlayacak sınava en geç 9:45'e kadar, Saat 14:00'de başlayacak sınava ise en geç 14:15'e kadar giriş alınacaktır.

3- Sınav esnasında yaşacağınız sorunlar için [email protected] messenger adresinden bize ulaşabileceksiniz.

4- Sınava memurlar.net üyesi olsun veya olmasın herkes katılabilecektir. Ancak,
- Sınav sonrasında alan bazındaki sıralamalara katılabilmek,
- Dağıtılacak ödüllere hak kazanabilmek için,
memurlar.net üyesi olmak gerekmekte olup, sınav bitiminde memurlar.net ziyaretçilerine üye girişi yaptırılacaktır.

Sınava ilişkin diğer kurallar sınav esnasında duyurulacaktır.

Memurlar.net'e nasıl üye olabilirim?

http://uye.memurlar.net adresinden uye olabilir veya daha önce almış olduğunuz üyelik hesabınızın aktif olup olmadığını kontrol edebilirsiniz. Üyelik işlemleri, mail onaylıdır. Ancak, mynet uzantılı maillerde problem yaşamaktayız. Mynet uzantılı mail adresine sahip olanlar uyelik işlemlerini tamamladıktan sonra, [email protected] adresine boş bir mail atarak üye olabileceklerdir. (Not: Sınav bitiminde de üye olabilirsiniz. Ancak sorun yaşamamak için şimdiden üye olmanız yararlı olacaktır. Yahoo'dan nasıl mail alınacağına ilişkin olarak sitemizin hazırladığı dosyayı görmek için tıklayın.)

DAĞITILACAK ÖDÜLLER

1- KPSS-A alan testi birincisine, English Clup'dan dört aylık İngilizce kursu ödülü verilecektir.

2- Kitap Ödülleri:

a. Eğitim bilimleri kategorisininde ilk 15' e girenlere,
b. KPSS-A alan kategorilerinde (Hukuk, İktisat, Maliye ve Musasebe) her bölümde ilk 5'e girenlere,
c.. Sınava katılan tüm adaylar arasından kur'a ile belirlenecek ilk 5 adaya,
alanlarına yönelik sınav hazırlık kitapları verilecektir.

3- Eğitim Bilimleri alanı sınav birincisine Ağustos ayında dört yıldızlı bir otelde bir haftalık tatil verilecektir. (Bu ödül, bir sonraki deneme sınavında KPSS-A birincisine verilecektir.)

SPONSORLAR
Dokuz Eylül Kariyer Merkezi
English Club İngilizce Kursları

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber