Biletsiz yolcu İETT şoförünün kalçasını kırdı

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 28 Ağustos 2011 15:08, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Cevappaşa-Taksim arasında çalışan İETT otobüsünde akbil tartışması kavgayla bitti. İETT şoförü ile bileti olmadığı gerekçesiyle otobüse almadığı belirtilen yolcu arasındaki kavgada sürücünün kalçası kırıldı.

Kavga sonrası şoförü yaralayan şahıs durakta başka otobüs beklerken olay yerine çağrılan polis tarafından gözaltına alındı.

Ali Arık'ın kullandığı Cevappaşa-Taksim arasında çalışan 32T numaralı İETT otobüsü, yolcu almak üzere Şişhane 2 durağına yanaştı. Bu sırada araca B.C. adlı yocu da bindi. Ancak Akbil'i olmayan B.C.'yi sürücü Arık araca almak istemedi. İkili arasında sözlü tartışma başladı. Küfürleşmelerin yaşandığı öne sürülen sözlü tartışma daha sonra kavgaya dönüştü. Kavga sırasında şoför Arık, araçtan kaldırıma düştü ve kalçasında kırık oluştu. Kavgayı gören diğer otobüs şoförleri müdahale ederek tarafları ayırdı. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri çağrıldı. Kullandığı İETT otobüsüne bindirilen Arık acılar içinde kıvranırken B.C. ise durakta başka araç bekledi. Ancak bu sırada durağa gelen polis ekipleri B.C.'yi gözaltına aldı.

Olay yerine gelen sağlık ekibi de Arık'a müdahalede bulundu. Araçtan indirilen Arık, sedyeye alındı ve ambulansa taşındı. Bu sırada Arık acı içinde feryat etti. Polis ve sağlık ekibi beklendiği sırada şoför arkadaşlarına yolcunun kendisine küfürler savurduğunu anlatan Arık, yere nasıl düştüğünü de anlattı. Gözaltına alınan B.C. ise şoför Arık'ın kendisine küfür ettiğini ileri sürdü.

Olay yerindeki diğer sürücüler ise durumdan yakındı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber