Vatandaşlar ile zabıta kavgasında bir belediye çalışanı öldü

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 29 Ağustos 2011 19:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kağıthane'de işportacılar ve yakınları ile belediye çalışanları arasında çıkan kavgada, taşeron olduğu öğrenilen belediye çalışanı Ömer Yılmaz (31), kalbine aldığı bıçak darbesiyle hayatını kaybetti.

Olay saat 16:00 sıralarında Sanayi Mahallesi Sultan Selim Caddesi üzerindeki semt pazarında meydana geldi. İddialara göre, zabıtalar işportacılık yapan bir kişinin mallarını elinden almak istedi. Olaya işportacıların yakınları tepki verince kısa süreli tartışma yaşandı.

Daha sonra tartışma büyüyerek kavgaya dönüştü. İşportacılar ve yakınları ile zabıtalar arasında yumruk yumruğa kavga çıktı. Kavgada yaralananlar özel bir hastaneye kaldırıldı. Ancak iki taraf da hastane önünde birikince sözlü sataşmalar yaşandı. Bir anda yeniden alevlenen iki taraf arasındaki kavgada taşeron olarak belediyede çalıştığı öğrenilen Ömer Yılmaz, kalbine aldığı bıçak darbesiyle yaşamını yitirdi. Olay sonrasında hastane önünde olayları yatıştırmak isteyen polis ise havaya ateş açmak zorunda kaldı. Hastane önündeki gerginlik bitmeyince olay yerine çok sayıda çevik kuvvet ekipleri sevk edildi.

Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç olay yerine gelip bilgi alırken, hastane çıkışında çok üzgün olduğunu belirterek, "Bir arkadaşımızı kaybettik şuan için konuşacak durumda değilim." dedi.

Polis ekiplerinin bölgedeki incelemesi sürüyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber