Temizlik işçileri emniyet ile iş birliği yapacak

Antalya Büyükşehir Belediyesi Atık Yönetimi Şube Müdürlüğü'ne bağlı çalışan temizlik işçileri, Antalya Emniyeti ile ortak çalışacak. ?Toplum Destekli Polislik Projesi' kapsamında her gün sokakları temizleyen işçiler, polisin sokaktaki gözü kulağı olacak.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 26 Nisan 2012 13:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Söz konusu çalışma kapsamında Antalya Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı çalışan temizlik işçilerine yönelik bilgilendirme toplantısı düzenledi. İl Emniyet Müdür Yardımcısı Akif Aktuğ, temizlik işçilerinin kendileri için çok önemli olduğunu söyledi. Araçlarla giden insanların bazı şeyleri fark etmediğini aktaran Aktuğ, ?Ama sizin gözünüzden hiçbir şey kaçmaz. Siz hangi araba nerede park ediyor, hangi dükkan yeni açılmış, her gün sokakta olduğunuz için bunları görüyorsunuz ve çok iyi biliyorsunuz. Biz sizden fark ettiğiniz, kent için önemli olabilecek olay ve değişiklikleri bizlerle paylaşmanızı istiyoruz. Bizim sokaktaki gözümüz kulağımız sizler olacaksınız.? diye konuştu.

Toplum Destekli Polislik Şube Müdürü Murat Yaşar Çetin de şüpheli bir durumla karşılaştıklarında neler yapmaları gerektiği konusunda temizlik işçilerini bilgilendirdi. Yerli ve yabancı misafirlerin Antalya'ya gelmeye başladığını hatırlatan Çetin, şunları söyledi: "Sokaklar, parklar ve mesire yerlerinde insan nüfusu artacak. Böyle kalabalıklardan faydalanıp kente suç işlemeye gelecek insanlar olabilir. Siz ve bizler gece gündüz ayakta olan meslek gruplarıyız. Bizim amacımız vatandaşları bilinçlendirerek, suçu işlenmeden önlemek. Bize bir telefon kadar yakınsınız. Bizimle her zaman irtibat halinde olun.?

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber